130

Det blev ingen träning för min del idag. Jag hade ju planerat det så. Men när jag kommer till badhuset så får jag veta att dom inte fått listan än, så det blev inget. Jäklarns!

129

Nytt år, nya krafter. Känns som det i alla fall. Jag känner mig verkligen taggad att ta mig i genom det sista året, och det med storm. Året har börjat relativt lugnt, har redan fått lite uppgifter att göra, men det dödar väl ingen.
Idag blev jag ganska glatt överraskad när jag fick min studieplan, MVG i miljökunskap, det var inte vad jag hade väntat mig. Resten var som jag hade tänkt mig, inga direkta besvikelser. Så jag är rätt nöjd faktiskt.

128

Sista dagen på sommarlovet bestämde jag mig för att gå upp tidigtför att förbereda mig för imorgon, vid sju väckte klockan mig. De kändes verkligen härligt (lägg märke till ironin). Dagen gick åt att tvätta, tvätta och vika tvätt, men också läsa lite ur Hemsöborna. Kul göra! Jag blev också sugen på att baka en kladdkaka, riktigt mumsig blev den.

127

Idag blev det en mysfika med tjejorna på Gredelin, jag blev dock tvungen att åka hem tidigare. Men det var mycket trevligt annars, vi hade lite catch up to do..

126

En överlag lugn vecka för mig, skönt men tråkigt. Hade gärna hittat på mer den sista veckan på lovet. Men de två sista dagarna nu ska jag förbereda tills skolan börjar, tvätta, läsa ut en bok och räkna lite matte, låter väl inte så mycket roligare men det är nånting i alla fall.


125

Första gången nånsin jag har så här ont efter ett tandläkarbesök. Det brukar ju vara skönt när det spänner lite så där lagom, då vet man ju att det händer nått. Men nu är det nästan outhärdligt, det gör fortfarande ont efter två alvedon. Hur ska det gå egentligen? Mitt liv är ju fullt av problem just nu. ;D

124 (-årskalas)

Det blev en trevlig eftermiddag/kväll igår trots att jag fick stå i köket i princip hela tiden. Ca 40 personer skulle ha mat som tog slut i ett, så det blev att fylla på mat, ta hand om disk, och fixa tallrikar som också tog slut hela tiden. Fullt upp alltså. Men senare på kvällen hamnade jag hemma hos Anna och drack vin istället. Mycket trevligt måste jag säga. Och nu är det bara att städa undan allt igen ;D

123

Jag förstod att vi skulle komma till den här punkten så småningom, och att det skulle bli jobbigt men framför allt känslofullt. Att göra det här valet, eller att snarare försöka välja har aldrig varit svårare. Antingen låta det bli som förut med alla dess för- och nackdelar eller kompromissa fram ett annat alternativ då det krävs att hålla känslorna i styr och vänta. Du vet att jag vill försöka för att du är en av mina bästa vänner, men jag vet inte om jag kan. Och som vanligt finns det något som sätter stopp eller gör allt svårare. Vad är vi beredda att offra?

122

Det började med bak, men jästen som jag använde var gammal så det blev inge bra. Det blev pussel istället, lagom nördigt! Men de faktiskt kul, eller kanske inte kul men rogivande, om jag får låta sisådär 60 år.
Helgen som precis passerat har varit väldigt trevlig, en sväng ut med båten, en tur till Sthlm och Uppsala, de blev även lite go-kart och bad. Väldans väldans!
Imorgon fyller Malin år och jag har inte köpt present än!! skäms lite faktiskt, men jag vet vad jag ska köpa så de är ju rätt lugnt. :D


121

Jag behöver aktivera mig, annars gräver jag bara ner mig. Jag kanske bakar eller nåt..

RSS 2.0