117

Dålig uppdatering, I know.

Men idag ska jag ut med båten med mamma och pappa, vi ska ner till Mariehamn och tillbaka, så jag blir borta tills på torsdag.

Ha det!

116

Söndag bestod av go cart i Västerås och helkväll hos syster. Och idag har jag och Malin shoppat i "billighetens namn" jajjemen, de var bara second hand som gällde. Trevligt säger jag bara! Vi har även solat och färgat/slingat varandras hår. Väldigt nöjd över mitt resultat, jag tonade bara mitt hår i en kastanjebrun färg vilket gjorde att det bara blev en mer jämn färg och en annan nyans, inte så mycket mörkare alltså. ;D

Tänk så trött man kan bli...

115

"Ever thine, ever mine, ever ours"


Jag kan bara inte sluta tänka på den scenen.


114

Sex and the City - filmen var bäääst! Det går inte att beskriva i ord hur bra den var, enligt mig. Men jag kan deffinitivt säga att den är en favorit redan nu. Och jag kan slå vad om att den ligger hemma hos mig så fort dvd:n kommer ut. Kan inte vänta tills dess.


113

Idag är det äntligen dags för premiär av Sex and the City-filmen. Jag funderar faktiskt på att klä upp mig á la SATC kvällen till ära, eller i alla fall försöka. Otroligt trevligt ska det bli att få se tjejerna igen efter en tids ledighet också! Får se om vi hittar på något innan, skulle ju va trevligt.

112

Har haft fullt upp hela dagen med att orda inför kvällen, hela familjen har fixat och trixat. Men vi hann med en "lunch" med jordgubbar och champange. Otroligt gott måste jag säga, jag som egentligen inte är så förtjust i champange.
Kvällen spenderade jag med familj och släkt, väldigt trevligt. Tänkte åka in till enköping senare på kvällen en stund men de blev Guitar Hero, cheesecake, jordgubbar och lek med mosters nya hund istället.

Lite sent men, trevlig midsommar!

111

Fans jävla skiit! Jag hittade en fästing på min tå (av alla ställen) precis innan jag skulle gå och lägga mig. Det är min andra nu i sommar! Den första hade jag på insidan av låret. De är nästan så att jag spyr bara av att tänka på det, så äckliga är dom! Och nu har jag haft två! Två jävla TBE och Borelia-smittande små jävlar! Jag bara väntar på att det ska bildas röda ringar eller svullnader runt bettet. De vore ju just snyggt, att bli sjuk nu till sommaren!

110

De märks att det är sommarlov och att folk är upptagna med att jobba. Själv sitter man hemma och har inget för sig alls, förutom att jag väntar på att mamma och pappa ska bestämma sig om hur de blir med jobb hemma. Jag ska antagligen måla om huset vilket behövs, men för en slavlön. Jag ska förhandla till mig lite mer. Ska dom ha de gjort så!
Jag sitter även och funderar på vad jag ska göra för efterrätt till midsommar, jag har nämligen fått uppdraget att hitta på en till ca 10-12 pers. Vill gärna göra en lite annorlunda och "flådig" efterrätt, tacksam för tips.

109

På fredag är det ju midsommar, vad ska man göra då egentligen? Ingen aning, inget planerat så jag får väl vara med mamma och pappa när dom antagligen åker ut med båten och firar. Kan nog vara mysigt de med. Men känner nog för att hitta på nåt annat.
Och på fredag är det ju premiär för Sex and the city-filmen. Jag är där helt säkert, antagligen med vännerna. Uppvärming hos någon kanske?
För övrigt saknar jag (nästan) alla just nu. Efter bara några dagars ledighet! Hur ska jag då klara hela sommaren? Fan att man ska bo på landet och ha så dåliga bussförbindelser!


108

Idag har vi varit i båten och stekt hela dagen, perfekt söndagsgöra som vi kallar det. Riktigt härligt! Brännan börjar faktiskt ta sig lite, även fast jag har så lite pigment ;p 
Nu ska jag ta och duscha och sen blir det väl antagligen nån film eller nått.

107

Igår var jag hos syster, vi beställde mat och tittade på film. Inte så svårt att lista ut vad för film de var. ;D Trevligt var det i alla fall. Och nu sitter jag och tittar på fotboll, härligt mål av Zlatan där!


106

Barnvaktningen idag gick fin fint, galningarna och jag gick och matade hästarna, bakade muffins som blev supergoda och tittade lite på film. Dom är ju så lätta att ha och göra med de små, man kommer alltid på nått att göra med dom eller så hittar de på nått själva, inga problem alltså.



Ikväll blir det jag och syster som ska leka. De ska bli väldigt trevligt.

105

Som ni kan se har jag gjort om bloggen igen, men nu blev jag för en gångs skull riktigt riktigt nöjd. Den här outfiten blir nog kvar ett tag, i alla fall tills jag tröttnar igen. ;D

104

Imorgon ska jag vara barnvakt åt de här galningarna.


103

Idag har jag bara slappat, har i princip bara tagit massa musik från brorsans dator. Så nu är min dator äntligen lite uppdaterad, har suttit och bläddrat bland all gammal musik i flera veckor nu. Men nu kan jag väldigt efterlängtat sitta och lyssna på allt nytt och bara njuta. Trevligt!

102

Sluta dyk upp och distrahera mig, hetto!

För övrigt har jag, mamma, Malin och Måns varit på Vita elefanten och ätit middag ikväll. De var väldigt trevligt, och gott.

101

Trots att jag inte är någon fotbollsnörd så måste jag faktiskt medge att jag blev glad av vinsten igår. Ingen har väl undgått att sverige spelade mot grekland, och vann. Två väldigt snygga mål enligt mig, kan bara tänka mig hur pappa såg ut när han stog bland folket på läktaren, galning! Undrar om han hade målat en sverigeflagga i ansiktet? Skulle inte bli överraskad. Jag hade också velat vara där faktiskt, de måste ha varit en härlig känsla att stå bland alla gula-blåa tröjor. De är ju nåt man måste göra en gång i livet.

Skolavslutning idag som sagt. Känns skönt att få lite ledigt nu efter ett hårt år! ;D Så får vi väl se var jag hamnar ikväll då, inte så mycket planerat faktiskt. Löser sig nog på nåt sätt.

hundra

Hundrade inlägget, de borde firas! 

Men hellre firar jag att jag har sommarlov nu, nästa i alla fall. Vi har avslutning imorgon, så de är ju sista dagen i skolan som alla lärare prompt kallar det. De blir firande i kyrkan och sen lite fika med klassen.
Den här dagen har varit väldigt kort, jag hade bara en lektion och den var väl ca 30 min lång. Så min skoldag, termin och mitt skolår är slut nu. Sista sommarlovet, både härligt och skrämmande. Jag har även varit hos tandläkaren för att fixa ståltråden eller ett back lase som dom kallar den, som lossnade samma dag som jag satte in den för nån vecka sen. Så nu spänner det sådär härligt igen, men ärligt talat gillar jag den känslan, för då vet jag att det händer nåt. Inte för att det håller i sig så länge, den försvinner ju efter ca 1-2 veckor. Då får man istället gå i 6 veckor och inte känna nåt istället. Men man ska ju inte klaga eftersom man får allt gratis, men jag vill ändå att den ska ut innan min student. 

nittionio

Den här dagen verkar även fast klockan bara är halv åtta, inte gå min väg. Sur och klumpig mjölk över flingorna, en vas som går sönder och ett allmänt nedstämt humör lär inte göra min dag bättre, och inte andras heller för den delen. Så jag känner för att inte göra någonting idag.

I lördags släpptes sigge ut på grönbete, och de var lika kul den här gången som alla andra, att se när dom galopperar och studsar runt i hagen i evigheter. Det är ren och skär lycka!

Idag åker pappa till Österrike för fotbollsEEEEEEEEEMMMM! Varför kunde inte jag få åka med?

nittioåtta

Har inte uppdaterat de senaste dagarna för att jag inte har varit hemma och inte haft tid. I torsdags var jag inne i enk och tittade på studenterna och på kvällen åkte nästan hela familjen ut med båten för att sova där. Där blev vi kvar hela nästa dag också. Men sen åkte jag och bror hem igår kväll efter en hel dags stekande, de gav resultat, ett bra sådant! Och idag for vi till v-ås för lite shopping, jag fick mina efterlängtade sandaler, de blev dock inte den färg jag egentligen ville ha. Men dom var fin fina ändå. Vi tog också en sedvanlig tur in på IKEA och tog en korv, mumsigt som vanligt.
Och nu sitter jag här, ska snart gå och lägga mig och titta på en film för jag är så jäklarns trött, en skandal nu egentligen när de är så fint väder, men måste man sova lite så går de väl an.

nittiosju

Idag är det student så jag ska in och titta på skrindorna occh tåget lite. Kan fortfarande inte riktigt förstå att det bara är ett år kvar för mig. Trevligt, men ändå lite skrämmande.
Måste också till tandläkaren igen även fast jag var där igår, nån ståltråd som har lossnat. Skitgrejer!
Ikväll blir det förhopningsvis en tur med familjen i båten. Myspysfaktor.

nittiosex

Blir sovmorgon för mig imorgon, sköönt! De var längesen jag fick en riktigt faktiskt trots mitt lama schema. Som har blivit ännu lamare nu, kan vara för att det bara är 2 skoldagar kvar nu. Kanonkul!
Tandläkaren imorgon också, måste säga att jag faktiskt har längtat till den här gången. Tro det eller ej. Men jag vill ju få ut skrotet ur munnen så fort som möjligt. Dessutom har det gått 2 veckor för lång tid än vanligt. Yes, en riktigt besservisser när det gäller de här är jag.
Annars har den här dagen flytit på rätt bra. Hade dock bara en lektion vid 1 med de är ju som alla andra dagar, jag måste åka med bussen på morgonen. Ska nog flytta in hos min syster istället.

Ha det!

nittiofem

Har haft den mysigaste och bästa helgen på läänge. Har bara spenderat tid med min underbara familj. Skönt skönt! Vi har bl a varit i v-ås på en kort shoppingtur, utfört en massa trädgårdsarbete och varit ut med båten på riktigt för första gången. Vi åkte till en ö i mälaren och stannade där för att bara sola (blev sådär lagom bränd), ta det lugnt och grilla. Riktigt myspys må jag säga. 

Den här veckan blir det riktigt lugnt. De flesta lektioner som jag vanligtvis har, har slutat eller nått annat. Och på torsdag och fredag är vi ju lediga p g a student och nationaldag. 
På tal om student, inte långt kvar nu egentligen, ett år bara. De känns konstigt att jag ska ha mitt sista sommarlov nu, jag måste alltså njuta riktigt ordentligt. Inte långt kvar, bara 8-9 dagar. Trevligt!

Ha det! Njut av solen!

RSS 2.0