184

Haha! Jag snodde hans dator en liten stund, har dock inte så mycket att skriva. Resan gick bra förutom att det var den längsta någonsin., jag sov nästan inget alls. Jag har det jättebra här nere myspys hela tiden! :)
Ha de bra!

183

Så var dagen äntligen här då jag ska åka till min älskling. De ska bli så underbart! :) Stannar tills på lördag, så det blir nog ett bloggupphör tills dess. Om jag inte hinner med ett inlägg nån gång. Vi får se, annars hörs vi på lördag! Ha det bra!

182

Idag ska jag bara tvätta och fixa lite tills imorgon (kul lördagsgörs va?), sen ikväll är det ju barnvaktsdags. Det ska blir trevligt, vi ska laga mat tillsammans vi får väl se hur det går.

181

Om timo minuter ska jag vara i aulan för att de är FN-dagen. Vad vi ska göra? Ingen aning, vi får väl se.
Det är även kemiprov/läxförhör idag. Inte för att jag har pluggat så mycket direkt, men de löser sig väl. Det där med kemi har ju aldrig varit min grej direkt.
Ikväll blir det bara till att ta det lugnt, bara vara hemma med familjen och mysa, för på lördag blir det ju full fart hela kvällen då jag ska vara barnvakt (kolla galningarna på bilden). Och på söndag ska jag bara tvätta och packa inför resan på kvällen. :D Längtar så!

180

På lördag kväll ska jag vara barnvakt åt de här galningarna. Skojsigt ska de bli!


179

Just nu när jag drunknar i läxor och arbeten så längtar jag verkligen tills på söndag kväll, då jag äntligen får åka härifrån på "semester" till willy, det behövs! Både att åka hemifrån ett tag och att få träffa honom vilket egentligen behövs hela tiden. Men nu är det absolut dags, jag klarar inte av det här längre, min familj är mycket just nu. De räcker inte med att stänga in sig på sitt rum och lyssna på musik på hög volym, de har ändå en tendens att irritera en tills man spricker. Jag känner mig så ensam för tillfället.


178

Jag tror mina cupcakes gick i hamn, folk åt av dom. Vilket är ett bra tecken.
Nu ska jag skriva klart en uppgift i skapande svenska som egentligen skulle ha varit inne innan lunch idag, men jag har haft för mycket att göra de senaste dagarna. Så de blir nu istället.

177

Just nu sitter jag i skolan och väntar på mamma och pappa som ska hämta mig, vi måste åka och handla massa bakgrejer eftersom jag ska ha med mig fika till skapande svenskan imorgon. Tror det blir choklad-cupcakes, mumsigt värre! Så det blir fullt upp med bak och läxor ikväll. Jihoo, jag längtar verkligen!

176

Det blev utgång igår också, även fast det inte var tänkt så. Kvällen började hos Sofie min vän, även Bibi och Elin joinade oss sen. Tillsammans gjorde vi en penistårta till födelsedagsbarnen Marco och Dzenis som vi åkte till sen. De blev ett par timmar där innan vi gick ner på Joar. Vilket var rätt kul, jag dansade loss som jag brukar. En helt okej kväll.

175

Det blev sent igår, inte vad jag hade planerat direkt. Kvällen började på Oleary's men vi fortsatte sen helt oväntat till Corner, men där stannade vi inte länge. En kul sista kväll med polackerna hade jag i alla fall.

174

Allt är så förvirrande nu.. vet inte riktigt varför, men det känns så i alla fall. Ikväll blir det utgång med polackerna som åker hem imorgon. Det ska bli trevligt, både att gå ut och att dom åker hem, eller i alla fall få sova i min egen säng ska bli skönt.

173

Den här veckan går inte bra alls, först ett donken-stopp och nu har jag blivit sjuk. Ingenting går min väg just nu. Men jag har i alla fall varit duktig gällande motion, en timmes promenad i måndags och en timme på gymmet idag, och det var efter det som förkylningen verkligen slog ut. Så det blir vila imorgon och på fredag, eventuellt att jag tar en liten promenad. Men vi får se hur länge förkylningen håller i sig.
Mina Polacker är just nu i Stockholm och eftersom jag har så mycket läxor fick jag bli hemma. Hade hellre varit med dom och fått en bit mat från Kungshallarna istället. Men jag hoppas dom har kul i alla fall, vad de nu gör. Nu ska jag återgå till pluggandet.

172

Allt gick bra igår med att hämta Polackerna och så. Just nu är stackarna i Vattenparken för en guidad tur, själv sitter jag här och gör inget.
Senare idag ska vi stanna kvar i skolan för att göra middag tillsammans, det blir tacos. Får se hur de går, med ca 20 viljor.
Blir tyvärr en vilodag för min del idag, men imorgon ska jag försöka hinna med att gymma lite jag har ju en 4timmars håltimme mitt på dagen.

Ha det!

171

Jag och mamma ska snart åka till Enköping för att hämta utbytesstudenterna som ska bo hos oss. efter lite kris blev det två. Men jag känner båda två, så det ska nog gå bra.
Min "första dag på mitt nya hälsosamma liv" började väl sådär, min frukost var väldigt nyttig (gröt med hallon på) men lunchen blev inte som jag hade tänkt mig, donken av allt!!! Fan, det får inte hända igen. Men när jag kom hem blev det en timmes promenad, så jag känner mig inte helt skyldig. Men det ska definitivt inte hända igen!! Hädanefter ska jag ha diciplin på mig själv.

170

Just nu ångrar jag verkligen att jag färgade mitt hår förra helgen, jag passar inte i den här mörka färgen när jag har så här kort hår. Det är en annan grej när man har långt hår, de blir mycket bättre. Så jag vill ha långt hår och bli ljushårig igen. Det får bli så!
Dessutom har jag bestämt mig, jag ska gå ner i vikt och jag tänker inte vara hemlighetsfull med det. Målvikten är 56 kg, men inte skinn och ben, jag vill ha en hälsosam kropp med snyggt definerade muskler. Det här hade jag tänkt klara på ca 10 veckor, alltså 1 kg i veckan. Där fick ni också min nuvarande vikt, vilken jag tills nu aldrig har berättat för någon. Jag tänker dokumentera vägen dit, så att jag inte kan fuska på något sätt. Jag kommer vara brutalt ärlig om allt jag gör, all träning och mat tänker jag skriva ner så att jag i veckoslutet kan se vad jag åstakommit. Jag ska sätta upp en plan med delmål som ska hjälpa mig. Och varje vecka tänker jag sammanfatta vad som hänt.
Jag vill inte längre tänka på att undvika vissa saker för att jag känner mig osexig, vara orolig att min pojkvän inte är attraherad av mig, dra in magen eftersom den "hänger ut" eller alltid ha kläder som håller in eller täcker den. Det finns massor av saker jag skulle kunna rabbla upp som jag inte vill ha i mitt huvud längre. Så nu är det dags att de här tankarna försvinner och ingen ska stå i min väg, för jag vet att jag kommer bli lyckligare av det här.

Don't stop me now!


169

Just nu städar jag för fullt för att jag får besök från Polen imorgon, men jag har ingen motivation alls.

168

Äntligen hemma igen!!

167

Imorgon åker vi äntligen! De känns bra, förutom att det blir sista minuten-packning och det har jag aldrig varit särskilt bra på. Jag måste börja med en lista så jag verkligen får med mig allt. Som tur var så är pappa och Mosse hemma imorgon så jag kan få sova lite längre då de kan skjutsa in mig till tåget. Kuuul ska de bli i alla fall!
Dessutom kommer min Polenkompis på måndag, de kommer också bli väldigt inressant eftersom nästan inget är planerat.

166

Nu är alla biljetter till västkusten bokade och klara. Äntligen känns allt säkert!

165

Blev utgång på Joar i fredags med Pernilla, sådär lite spontant. Väldigt roligt hade jag måste jag säga. Jag har inte dansat så mycket på länge, de behövdes. Härligt!
Lördagen gick till att umgås med syster, vi tittade på film och färgade mitt hår. Blev en lite väl mörk färg kanske, men den ljusas nog upp efter några tvättar. Trevligt hade vi i alla fall.

164

Nybastad och nyduschad, och på ett sjujäklarns humör att gå ut.

163

Måste bara säga GRATTIS till min kära vän Elin idag! :D


162

Igår och idag har beståt (?) av att planera och bestämma mycket av min och tjejernas projektarbetesresa till västkusten på onsdag. Det har blivit en fika och en lunch på Boulevard !! och där har vi ju inte varit tillsammans på evigheter. Vi har i alla fall kommit fram till mycket och allt börjar kännas bra nu, det var så luddigt för ett tag sen. Men nu börjar det ordna upp sig med resa dit och hem, boende och vad vi ska göra när vi väl är där nere. De ska bli så kul!! Massa kort ska jag ta. Och så ska jag filma en massa för det blev min uppgift, och de är jag väldigt nöjd med eftersom jag trivs bäst bakom kameran. Skådespeleri är verkligen inte min grej.

You're always on my mind

RSS 2.0