416

Åh vad jag hatar sånna här dagar. Man åker till skolan och när man kommer fram får man reda på att man inte har någon lektion. Nu börjar jag inte förrän 1250, dötid!

415

Glöm för helvete inte mössan imorgon! Jag har redan packat ner min i väskan, så förhoppningsvis följer den med.

414

Just nu springer jag omkring och städar hela huset i min studentmössa och lyssnar på musik. Love it! Men jag tror inte att huset har varit såhär skitigt någon gång, fy fan så det ser ut alltså. Grejer, damm och skit överallt, det syns att min familj och jag har varit slöa ett tag. Man kan säga att det faktiskt är tur att jag ska ha rundvandring på lördag så huset fräschas upp lite grann.
     Nej, nu ska jag återgå till städningen.

413

Jag undrar hur många gånger jag har loggat in här idag. Över 10 kanske. Låter väl inte så mycket egentligen, men för en kanske-ett-inlägg-om-dagen-boggare som jag, så är det långt över normalt. Vanligtvis händer det väl att jag loggar in 1-2 gånger  om dagen kanske. Men jag antar att min eftermiddag och kväll har varit ovanligt tråkig. Nu känns det till exempel som att klockan skulle kunna vara runt 11-12, vilket är ett bevis på att tiden går extremt långsamt just nu. Man kanske ska sätta igång en film och sova till den eller utöva mitt nyfunna intresse: lägga patians på datorn. Otroligt töntigt och fånigt men jävligt rogivande, man blir liksom lugn men skärpt. Bra så här på kvällen innan man ska sova. Vilket jag nog ska försöka göra snart. Bara borsta tanden först så.

För övrigt undrar jag hur man kan producera så mycket snor på en dag och varför mina ögon är så cp och rinner hela tiden? Svar tack.


412

SISTA PROVET AVKLARAT!! :D

411

Bara för att du är så söt!


410

Jag börjar bli mer och mer säker på hur jag ska rösta. Men jag känner att piratpartiet inte ligger så när hjärtat som det ser ut att göra på bilden.
Gör testet här.



409

Det är mysigt att sitta på vår altan när det regnar ute. Det liksom smattrar sådär gulligt.

408

Mmm, vilken myshelg det har varit! :)

407

Nja, det blir nog inte så många recensioner. Orkar inte, och Olle verkar inte så sugen på att få in fler uppgifter från mig. Han har redan fått tre. Kanske skickar in en, så får vi se om jag orkar göra fler till på tisdag. Ett sista biologiprov väntar ju den dagen också, så jag tvekar starkt. Men man vet aldrig. Eller jo.

406

Klar efter ett hårt pass på gymmet. Härligt! Dock är jag lika hungrig nu som jag var innan lunch. Så tror att jag går och köper mig något i kafeterian. Kan inte sitta här och skriva tre bokrecensioner och vara helt tom i magen, nej jag får helt enkelt slå slag i saken och lyfta arslet. ;P


405

Busy busy! Mycket som händer nu känner jag, både onsdag och torsdag är fullproppade (nästan). Gäller att vara jäkligt effektiv ikväll, imorgon och resten av alla dagar på vår ledighet.

404

Jäklarns vad jag har varit effektiv ikväll. Diskat, lagat mat, tvättat, gjort engelska och duschat. Duktigt.

403

Wihoo! Det blev riktigt myspys igår. :) Dock blir inte den här kvällen lite mysig, 4 uppgifter som ska skrivas idag och lämnas in imorgon. Sådär halvkul.

402

Nu kanske man börjar hamna på fötter igen. Eller? Vi får se.
     Jag har i alla fall varit och gymmat idag, vilket var grymt skönt. Få ut lite agressioner i musklerna, känna sig så trött att man nästan ramlar ner för trappan och känna hur armarna och benen viker sig av trötthet. Vad jag har saknat!
     Ikväll kommer förhoppningsvis Nicklas förbi mig och myser, det behövs verkligen efter den här helgen kan jag säga. Dessutom är mamma och pappa i Prag tills på onsdag och för att Mosse och jag inte ska vända upp och ner på huset totalt av vår muppighet behövs en person som kan hejda oss lite.

Ha en bra kväll. Det ska jag.

401

Skithelg. Sentimentalt och massa annat crap.

400




No April rain
No flowers bloom
No wedding Saturday within the month of June
But what it is, is something true
Made up of these three words that I must say to you

399

En nördig helg kan man väl sammanfatta den som.

398

Nu har jag gjort min första flytt-rensning kan man faktiskt säga. Känns konstigt men skönt. Jag rensade i alla fall bland alla mina gamla kläder som jag lagt undan. Jag sparade 5 plagg, resten bildade en härligt full sopsäck. :) Mamma funderar dock på om vi ska lämna kläderna till någon slags inlämning men jag tvekar rätt starkt då mestadels av dom är ganska äckliga. Det finns nog inte många som vill köpa de där kläderna alltså. Fattar inte ens varför jag la undan dom i första taget och inte slängde dom på en gång. Nu är det gjort i alla fall. Känns bra.

397

Nu har jag gjort mitt absolut sista svenskaprov, antagligen. Känns otroligt skönt måste jag säga. Det där med författare och deras historia är inte min grej riktigt. Men nu så, aldrig mer. Förhoppningsvis. Och nu är det bara ett prov kvar sen är kan man leva livet utan ångest och stress. Låter super!

396

Snart är det dags för mig att bjuda på fika på Skapande-svenska-lektionen. Det kommer bli riktigt mumsigt om du frågar mig. Kladdkaka och mandelskorpor är vad jag bjuder på. Blir smaskismask det!
     Imorgon är vi tydligen lediga hela dagen då det är eget arbete på samhällslektionen, så för min del blir det nog att åka in till stan i alla fall och träna lite. På eftermiddagen ska jag och mamma åka till västerås, igen. Där ska jag byta skor, igen. Ska lämna tillbaka lite grejer också, så det bilr nog finfint det där.

Detta blev ett ganska tråkigt inlägg, men det får fan va så.

395

igår var det baaaaaal!!

394

Imorgon är det baaaaaaal! :D

393

Coopers test är nu avklarat. :P Yes alltså! Balträning också, så nu kommer jag och Nicklas äga på dansgolvet. Känns bra att saker prickas av från listan. Blir bara mindre och mindre kvar att göra nu. :D Känns super!

392

Nu är jag riktigt glad. För det första så är 1 juni ett datum för mig att komma ihåg, sen är presentationen av projektarbetet gjord och det gick braaa! :D Några saker mindre att tänka på.


391

Tandläkaren om 40 min och jag hoppas hoppas hoppas att det går som jag vill!! Annars åker jag hem ledsen.

390

Jobbar, sen blir det västerås med NIcklas. :)

RSS 2.0