389

Min blogg bajsar sig

Nu så :D

388

Nu kan jag och sötnos ut och glida helt själva! :D Mannen har ju tagit körkort!

387

Sjuk. Är det samma mellanrum tills nästa gång är jag sjuk på min student. Kul va?

386

Idag: solat, grillat och spelat Rockband. Nöjd.


385

Idag har jag varit duktig och simmat, gjort nästan alla måsten (trampa vatten, djupdyk, och flyt). Jag känner mig duktig! Sen satte jag i mig en finfin pizza med Anna och Lina på Misto Uno, mumma!

384

Haha, så här många dagar kunde vi hålla oss borta från varandra. Inte många alltså.


383

Usch, det här med studenten gör en bara stressad. Det är mössor, klänningar, skor, hår, smink och baler hit och dit. Alldeles för mycket inköp för en student. Själv har jag tre par skor att köpa, ett par till balen, ett till studentdagen och ett par till kvällen. Sen är det håret till balen!!!! Måste fixa någon som kan göra mitt håår! Vad fan ska jag göra annars? Nej, jag vill inte tänka på hur det kan bli.. Någon frisör måste vara ledig. Måste! '
     Mössan ska töjas, om inte bytas. En klänning till studentkvällen ska köpas. Och mycket mycket mera. Herregud, de här sista veckorna kommer man vara luspank hela tiden.

382

Jag går nu omkring i min studentmössa här hemma, men jag känner mig inte överlycklig för att jag fått den och hur den ser ut. Lite smått för liten är den också. Jag vet inte om jag är nöjd med den helt enkelt. Fan, jag skulle har gjort som jag ville ha det från början. Just nu velar jag mellan att stå ut med den jag har eller lämna tillbaka den och få en storlek större och det utseende jag ville ha från början. Jag får rådfråga med min mamma och syster. De är bra på att prata vett med mig. Det är ju ändå bara tre veckor till jag får vänta, och det är ju inte så länge om man tänker efter.

381

Min namnsdag idag! Grattis tilll mig! :D

380

En bra helg har det varit. Ja de har det.

379



Sugarpie honeybunch
You know that I love you
I can't help myself
I love you and nobody else




Lycka till imorgon!


378

Usch usch, idag mår jag inge bra. Fick ont ihuvudet och blev illamående nu på eftermiddagen. Hoppas det går över snart, en panodil borde hjälpa.

377

Glad påsk sådär lite sent, men ändå.

376

Idag blir en lugn dag.

375

Jag har haft lite kul med Picture Manager med gamla bilder på datorn. Och vissa blev ju bättre än andra.












374

Jag känner mig duktig som i princip är klar med min PA-loggbok nu, behöver bra lägga till lite småsaker. Skönt. Nu är det bara att skriva om försurning och mjukkoraller kvar sen är det andra småsaker. Plus ett tung arbete med nånting helt annat som gör att jag inte kan sova ordentligt om nätterna. Usch usch, jag önskar att jag hade det avklarat redan.
    Nu väntar jag bara på att mamma ska sluta jobba så jag kan åka hem och prova mina nya söta klänningar igen. :)

373

Studentklänning införskaffad. :D

372

Jag bjuder på några bilder från min korta men intensiva fredagskväll.








371

Gårdagen blev.... ja inte riktigt som jag hade tänkt mig.

370

Nu är jag och mannen helt klara till balen. Fin fint!

369

Jag ska inte sova hemma på tre nätter, känns konstigt men skönt. Faktiskt.

368

Inga lektioner för mig idag så jag blev hemma. Jätteskönt verkligen.
     jag började min dag med en 1.5 timmes promenad i det härliga vädret, dock blåste det väldigt mycket ibland. När jag kom hem blev det en stadig frukost med gröt, rivet äpple och kaffe. Riktigt smaskigt! Nu blir det istället plugg på något sätt, lite PA kanske?

RSS 2.0