sjuttiotre

Imorgon är det festfestfest!

Sjuttiotvå

Jag bara ääälskar mina torsdagar! Det är så skönt att sluta elva och komma hem tidigt varje gång. Blir nog en snabb tur ner på stan för att kolla läget, sen ska jag hem. Då hade jag tänkt ta med mig datorn och lägga mig vid poolen och sola lite. Hur konstigt känns inte det, 24 april och man ligger och solar. Helskönt!
   Den här helgen är det fullt upp med allt. Ja det blir tajt även fast det inte ser ut så.
Stallet tre dagar
Inflyttningsferre (Anna och hennes friends ska dit, så jag fundar på de med)
Födelsedagskalas hos kusinen som bor 2 timmar bort

Igår spenderade jag hela kvällen hos Malin. Vi gick ner på torget och åt mjukglass, åkte och handlade med mamma och sen hade vi lite mys hemma hos henne. Väldans väldans.

Sjuttioett

Uppdateringen har varit ganska dålig på sistone. Har helt enkelt inte haft lust att skriva. Men här kommer en liten uppdatering.


Tjejkväll hos Sofie i fredags. Vi åt pannkakor (som jag fick stå och steka) , glass och en massa annat gott och så tittade vi på film. Trevligt!
I lördags for jag och Mosse till U-sala igen, men den här gången köpte han alla grejer han lagt undan. Efter det åkte vi till Ikea för att ta en varsin korv, muums som vanligt!

Ha det!


Sjuttio

Jag har nu på morgonen räknat lite matte, det har gått sådär. Har prov på fredag men det ska nog gå bra med lite hjälp bara.


Om man skulle ta och skicka ett mejl kanske?


sextionio

Måste bara säga grattis till Anna som blev moster till en liten Nils igår! :D

sextioåtta

Det blev tyvärr ingen middag med tjejerna igår. Men jag har pratat med Anna så vi funderar på nästa helg istället. Trevligt!
   Den här helgen har varit rätt lugn. I fredags blev det en familjekväll med en mysig middag och lite tv. Igår åkte jag och Mosse till Uppsala för att han skulle kolla på Mc-kläder. Jag hann inhandla ett par skor, tro det eller ej men jag har faktiskt inga andra att använda än mina converse och dom är jag skittrött på.
   Idag har jag mest spenderat min tid i stallet. Myspys med Sigge :) Och så har jag bakat också.

Nej nu ska jag diska och sen hoppa in i duschen. Ha det!


Sextiosju

Funderar på om jag ska bjuda hem the old gang på en spontan middag imorgon. De vore ju väldans trevligt. Var ett tag sen vi verkligen var tillsammans allihop. Hoppas alla kan!


Sextiosex

En helt värdelös dag.
Först vaknar jag och känner som vanligt verkligen inte för att gå upp. Men jag tvingar mig själv upp ur sängen och kommer på att jag endast har musik. Gör mig iordning under ett något muntrare humör. Buss in till stan. Sitter sen och väntar på Musik- och Dansskolan och väntar i ca 10 min innan jag får höra att läraren är hemma med sjukt barn. Så det var bara att vandra ner till skolan och sitta där och vänta till 13-bussen. Jävligt nice va?

sextiofem

Har gjort om min blogg lite grann, igen. Det var så mycket fel på den andra. Men nu ska det inte vara så farligt ;P
    Idag är det ganska lugnt fram till 1400 då hela NV 2:an åker till Sthlm för att först gå på Dramaten och titta lite där. Efter det bär det av till Stadsteatern för att se Djungelboken. Trevligt, jag som aldrig varit på teater (en riktig alltså). Så det blir ganska sent ikväll, typiskt!'

Hade!

sextiofyra

Just nu går den här varm i stereon.

The Ark - No End

Don't scratch your arm it'll only get worse
And don't even think
don't open your purse
I can pay for you
That's the least I can do
You can pay me back in kisses when the month is through
I wont lie to you

There is no end to love like ours
There is no end to a love like ours
There is no end to love like ours

You've got some kind of dirt on your shoulder
Blood in your eyes
No surprises
So tell me again what the future is like
It is me and it's you, a porch and a stool
Let's find out what the state supplies for ageing fools
Would I lie to you?

There is no end to love like ours
There is no end to a love like ours
There is no end to love like ours

sextiotre

Polen is the shiiit!

RSS 2.0