sextiotvå

Fan! Varför ska sån här skit behöva hända?! Så jävla typiskt!


383294-58

sextioett

Jag har nog kommit in i en "bloggsvacka". Det går lång tid mellan uppdateringarna nu. Men här kommer en i alla fall.

Igår fick jag gå upp vid sextiden för att åka med mamma in till Malin. Där gick jag och la mig direkt. Vi sov till ca 9 och sen åt vi en mycket trevlig frukost. Sen slingade vi faktiskt våra hår efter lite om och men med blekningsmedlet ;) Och vid 2-taget blev det en fika med tjejorna.
    På kvällen var det födelsedagsfirande. Bibi fyllde 18 i måndags så hon hade lite "party, partaj, brudar och hångel". Blev en trevlig kväll med liite nytt folk.
    Hem till Malins place sen igen för att sova även fast hon inte var där. Hon kom på morgonen istället för att tvätta, så jag hjälpte henne med det. Efter det for jag, mamma och Siw till V-ås för att gå på Ikea. En kul spontan grej. Vi trodde att det skulle bli lika mycket shopping som det brukar bli, en korv alltså. Men vi kom ut med tre helfulla kassar med grejjor. Jag fick t ex en jättefin ljusgrön servis (eller vad jag ska kalla det), lite handdukar, blommor, en kruka och en vattenkanna. Utflyttningssaker blev dom kallade. Mycket trevligt! Tack mamma!
    Jag, mamma och Siw hade det väldigt trevligt på ikea, vi åt och fikade och hade allmänt skoj. Sen bar det av till Plantagen, där jag för övrigt fick en Svärmorstunga (en blomma alltså, hihi), Hemtex (50% rabatt på allting i butiken!) och Duka.
    En högst trevlig och spontan dag!

 Jag insåg inte att den stora tallriken och assietten skulle se likadana ut på bilden. Men alla har i alla fall den ljusgröna färgen som kopparna har. Även om det inte syns på bilden.
Den söta lilla vattenkannan som mamma tyckte jag skulle ha. Jag köpte också en liten liten blomma för 5 kr, blev den till höger. Hade den andra sen förut och den var lite "trött" så jag tog den den här gången.

Det blir faktiskt en tur till V-ås imorgon också. Då blir det med mamma och pappa istället.

Sextio

Då var man hemma igen efter att ha varit helt avstängd från den yttre världen i ca fem dagar. Jag har alltså varit hos farmor. Men nu är jag äntligen hemma!
    Den här veckan består av tandläkarbesök, 18-årsfest, packning inför Polenresan på måndag och annat smått och gott (?). Just nu känner jag mig inte särskillt exalterad för något alls faktiskt. Inte så konstigt heller. Men jag får väl göra det bästa av situationen...
    Nu ska jag göra ungspannkaka till familjen trots att det är våffel-dagen.


Är det så svårt att fråga? Men jag hoppas ni har kul.


femtionio

Just nu sitter jag i skolan och har håltimme fram till 1030, så jag har fixat till min blogg. Blev rätt snygg faktiskt ;) ska bara försöka hitta en annan lite ljusare bakgrundsfärg så allt passar ihop mer. Då blir de fin fint!
    Den här veckan är väldigt lugn, jag har ingen miljökunskap, kemi och fysiken har ju slutat nu så det blir lugna gatan. Dessutom är ju alla lediga på fredag för att det är långfredag.
    På onsdag slutar jag 2 så då ska jag och syster bege oss till Uppsala för en Colin Nutley-eftermiddag. Vi ska väl äta en bit och sen är det bio som gäller, premiär för hans nya film Angel. Såklart jag och Malin är där som de "Colin-fans" vi är!
    På torsdag bär det av till farmor för att fira påsk som vanligt. Ingen ändring på det planet. hehe. Så det blir ca 6 timmar i bil med familjen minus Malin. Guuuud va roligt de ska bli. Blir till att ladda iPoden ordentligt och bunkra upp med en massa tidningar.

Ha det!


Femtioåtta

Här kommer en liten kort sammanfattning av veckan som gått.


* Kemiprov
* En fika med girlsen hemma hos Siri

* Heldag på Uppsala Universitet, trevligt

* Kost- och näringsprov

* Myskväll och melodifestival-final med släkten


femtiosju

Idag börjar jag halv elva, men är som vanligt tvungen att åka med bussen så man är inne redan halv nio som den lantis man är. Lagom frustrerande! Om jag hade haft så pass mycket inkomst just nu skulle jag köpa en lägenhet direkt, så jag skulle slippa allt bussåkande.
    På tal om lägenheter så var jag upp till Siris nya och kikade igår. Den var jättefin! Stor, ljus och luftig, precis som det ska vara. Och gud vilket kök sen, jag älskade verkligen luckorna! Fin fina.
    Idag blir det ett Core-pass på F&S. Har inte provat det än så det ska bli intressant att se hur det går till. Ska bli skönt att träna igen efter ca en veckas "vila". Har varit totalt (?) upptagen.

Nej nu ska jag plugga kemi.
Ha det!


femtiosex

Lykke Li var bäääst!
Det kommer lite bilder sen.


femtiofem

Helg igen efter en en väldigt konstig vecka. En vecka som faktiskt har känts lite ensam och ohändelserik (?), jag kan faktiskt inte komma på så mucket som har hänt, övernattning hos Malin, lunch med girlsen och fysikprov. Annars inte ett skit.
    Fredagskvällen bestod av mysmiddag och filmkväll med nästan hela familjen. Mamma och pappa somnade som vanligt framför tv:n. Och idag skulle jag ha övningskört men så blev det inte, istället åkte jag och Mosse till v-ås och IKEA. Jag älskar IKEA! Jag köpte ens vas, den blev perfekt till mina Bambublommor. Och så fick jag såklart en "Meny 1 med kaffe", goooott! Ja, jag älska Ikea på alla sätt och vis. Kanske inte all trängsel, men annars så.
    Ikväll blir det melodifestival med pappsen, mamma ska på klassfest på Maja så vi blir ensamma. Jippi.....
    I morgon ska jag förhoppningsvis hitta på nått med Elin innan vi ska till Klara Hall för att se Lykke Li. Helt sjukt egentligen att hon ska spela där på lilla K H. Men de ska bli kul.

Ha det!

femtiofyra

Killing Lies - The Strokes <3

Femtiotre

Kursprov i fysik idag vilket innebär att jag aldrig i hela mitt liv kommer att läsa en enda rad om fysik igen. Iaf inte i pluggsyfte. Men det känns iaf som om det gick bra. Tummen upp för det!


femtiotvå

Det här bör verkligen läsas!

http://sr.se/cgi-bin/vasternorrland/nyheter/artikel.asp?Artikel=1932984

Femtioett

Den här helgen har varit härlig, jag har bara sovit och umgåts med familjen, vilket är väldigt trevligt. Shoppat lite också, fyndade ett linne och ett par shorts, allt för 124 kr. Mycket bra enligt mig. Tränade på F&S också, där träffade jag Pernilla, trevligt (länge sen vi sågs ordentligt) så vi körde på tillsammans. 
    Jag såg en bild på en jättesöt frisyr. En ganska kort, typ axellångt, uppklippt och med snedlugg. Den låter inte så speciell, men den var jättesöt. Så nu har jag börjat fundera på om jag ska klipppa av mitt långa hår, men jag vet inte. Ska prata med syster och vänner vad dom tycker. Jag antar att när jag har klippt mig så kommer jag sakna min långa hår. Fast jag hade tänkt mig lite längre. Men så är det ju varje gång man klipper sig, man saknar den gamla frisyren iaf för mig. Men det är ju alltid kul med något nytt. Nej, jag vet inte hur jag ska göra. Bestäm åt mig!! Dessutom måste jag köpa hårinpackning, för torrt och slitet hår, men som inte är för fet. Nån som vet en bra? Blir glad för alla tips.

Nu ska jag ner på stan en snabbis innan jag går hem till syster. Ha det!

RSS 2.0