280

Strax drar jag till måtteby för att fira min lilla kusin som fyller hela sex år!! Flickan börjar bli stor. Känner jag hennes mor rätt så blir de väldigt goda bullar och en massa annat gott. Smaskens! 
     Idag har varit en väldigt bra dag i övrigt, massa skratt och mys. :) Livet har gjort en stor vändning nu helt plötsligt. En bra sådan. <3

279

På onsdag är de nyår och jag har inte något planerat. Känns ju jättebra. :) Funderar på om man ska bjuda över några hem hit på lite middag eftersom de inte är nån hemma då. Man kan ju alltid hoppas på att de finns fler som jag som inte planerat något än. Dessutom har jag inte fixat någonting att ha på mig, så de är också ett problem. Vi får väl se hur de blir, de löser sig nog till slut. :P
     Ikväll <3

278

Äntligen hemma igen! Och nu väntar jag bara på en enda sak. :)

277

Om ca 3, 4 timmar åker jag 48 mil norrut. Jag ska upp till farmor för att fira jul, vilket inte känns så inbjudande just nu när det finns annat jag skulle vilja göra. Men jag vet att de kommer bli underbart att få komma hem sen, på alla sätt och vis. Så jag ska nog klara av tre dagar där uppe, känns hemskt att säga men jag längtar redan hem. :) 
     Tack för en mysig kväll!

276

Mamma och jag har varit i skogen och letat gran idag, vi hittade ingen vi ville ha så vi kom fram till att vi ska till Härnevi och köpa en istället. Däremot tog vi en massa gran-, tall- och enris. Så nu är det julfint på trappan till ytterdörren. :) Vi har också satt upp några ljusslingor på gården så de är lite fint när vi inte är hemma över jul. Vilket jag hellre hade varit. Men nu är det som de är.
     Nu är det bara mitt rum och resten av huset kvar som ska bli juligt och fint. Älskar att julpynta, så de kommer inte bli några problem. :)
     Nu ska jag rensa min Ipod för den långa resan till farmor imorgon.

275

Heartbreak hotel! Wohoo!

274

Idag ska jag skapa en riktig julstämning i mitt rum. Blir till att städa och att pynta lite. :)
     Hoppas på att jag och mamma hugger en gran i skogen snart, så julen verligen kommer in i vårat hus.

273

Kvällen löste sig i alla fall, och den blev riktigt bra! :) Nu ikväll blir det istället middag hos Anna och hennes mamma, de ska bli trevligt trots att jag är så trött att jag skulle kunna gå och lägga mig nu och sova till 10 imorgon. Blir nog till att åka hem ganska tidigt tror jag.

272

JAG HATAR NÄR MINA PLANER FÖRSTÖRS!

271

Fatta hur kul de var att höra från Johanna idag att alla trodde att de skulle vara naket i vår julshow, bara för att jag skämtade (med hjälp av Killinggänget) lite sådär på min blogg. De blev svårt att sluta skratta där ett tag. Rykten sprids fort på vår skola. XD Julavslutningen gick bra utan några större missöden från vårat håll i alla fall, vi var bäst som vanligt! ;)
     Ikväll blir de festfest för Anna, Lina och Kamilla! Riktigt kul ska de bli. Party hela (?) natten! Får hoppas på de. ;)


270

Hemma! Nu ska jag förbereda inför imorgon, välja kläder för julavslutningen och för kvällens firande. Dress code, avslutning - svart, rött och/eller vitt. Mitt val blir nog inte så svårt då jag inte äger något rött plagg, inte många vita men en hel del svarta. Så jag tror det blir svart med nån röd liten detalj nånstans. :P Urkul!
     Dress code, 18-årspartaaaj - klänning/kjol. Inte så svårt där heller. Men jag känner mig själv, även om jag bestämmer vad jag ska ha på mig dagen innan så blir det ändå att jag står och gräver i garderoben och att alla kläder hamnar på soffan. Så vi får se om jag kan bestämma mig. :P

269

Jag slapp dagens "alternativa rätter" i skolan idag, som såg ut att smaka sådär. Det blev istället en mysig lunch på stan. :) Trevligt!
     Imorgon är det den traditionella julavslutningen för oss på natur, lite sång, lite dans och lite naket(?) blir det. Åtminstone de två första, men om jag känner mina naturare rätt så vet man aldrig. De har en tendens att överraska.
     På kvällen är det äntligen dags för de efterlängtade 18-årsfirandet för Anna, Lina och Kamilla. Fest ska de bli, och VIP som man är så får man ju förfesta med kvällens stjärnor innan resten av det "vanliga" folket kommer. Kul kul! Hoppas att de kommer mycket folk så att de blir riktigt partaaj! ;D

268

Dagens eng-lektion var ju värd att gå på, slutade efter en halvtimme med julsång. Så nu är jag ledig fram till 13.20 jättekul, verkligen! Men men, de löser sig väl. Man hittar väl alltid på något att göra. ;)

267

Nu ser jag sådär dåligt igen, ser knappt vad de står på skärmen ibland. Blir ju så lätt att skriva då, eller inte. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt de då mamma var ganska negativ till att köpa glasögon över internet. Så vi får väl se hur de blir.


266

De blev en trevlig onsdagseftermiddag trots allt. Blev fika på Gredelin :)

265

Sådärja, nu börjar julavslutningen likna nått. Låter lika bra som förra året ;D Alltså bäst! Vi borde ju definitivt bilda NV3a-kören. ;) haha!
     I morse så drog jag till gymmet och hade ett hårt pass. Det kändes verkligen. :D Men jag fruktar till jullovet då de inte blir något gymmande på ca 3 veckor !! Får gå långa promenader ett par gånger i veckan istället, usch de kommer inte bli bra de där. :/ Men de löser sig väl som vanligt.
     F(l)at ass bitch! ;D

264

Det finns personer i denna värld som vet hur man får mig på bättre humör. Tack för det!<3

263

Usch, vilken dag de har varit, långtråkig och helt enkelt utmattande. Vissa människors beteende gör ju inte att dagen blir bättre heller. Man blir ju bara så trött!


262

De blir inte så mycket lugnt ikväll. En text ska skrivas och en labrapport ska göras. Utöver det så ska jag tydligen baka nu helt plötsligt till svenskan imorgon då hon som skulle inte kunde. Skulle varit skönt om jag hade fått reda på det lite tidigare än för fem min sen. Men de löser sig alltid, jag får väl köpa något om de krisar.
     Men B&J-glassen väntar på mig i alla fall. :D Den kommer inte undan.

261

För mycket tankar i mitt lilla huvud just nu..

När jag kommer hem ska jag vältra mig i Ben&Jerry Cookie Dough (?) och bara ta det lugnt.

260

Usch usch usch jag somnade alldeles för sent igår! Slocknade vid 1 nånstans, och de känns ju jättebra med endast fem timmars sömn, en dålig sådan också. Så idag är jag sådär piggtrött som vanligt, ser dåligt och är allmänt sluddrig. Tur att dagen inte har så många krav på mig. Lång är den men kravlös, om man kan säga så.
     På tal om att jag ser dåligt idag, jag har tänkt på att jag på senaste tiden har börjat se väldigt dåligt då och då. Inte bra alls, vill ju inte få sämre syn än jag redan har. Är ju nästan blind på vänster öga, i princip, enligt mig. Ser väldigt dåligt i alla fall. Så jag funderar på om jag ska göra som mamma, göra en synundersökning och sen beställa hem glasögon från "nätet". Om nu mamma och pappa är villiga att betala en del av dom för glasögon är fan inte billigt! Även om vissa tycker det. Att ett par bågar kan gå på nästan 2000 är ju helt sjukt! Lite metall och plast för 2000!? De är fan inte rimligt! Men smaken är som baken. ;P
     Nej nu ska jag har engelska! Ha en bra dag folks!

259

Igår åkte jag och bror min till Uppsala för att handla julklappar, vi hittade till mamma och ingen mer. Men jag vet i alla fall vad jag ska köpa till resten. Vilket känns helt okej, måste bara komma ihåg att faktiskt göra det.
     Kvällen blev lugn och härlig, precis vad som behövdes den här lördagen.
     Idag har jag varit ut på en lååång promenad för att rensa huvudet, så skönt! Jag har börjat tycka om de här med att bara gå och gå och gå. Jag kan gå flera timmar utan att jag tänker på det. Riktigt härligt!

258

Det blev joar för min del igår med Fanney, kul hade vi och kvällen slutade väl inte riktigt som jag tänkt mig, men de gör det väl aldrig...

257

Den här veckan har det blivit aaaalldeles för mycket av de goda, och det har satt sina spår!! Så nu till helgen och nästa vecka blir det till att ta de lite lugnt med sånt och träna som fan. ;) För att väga upp lite menar jag.
     Nu ska jag sätta igång med att jobba lite, eng-artikeln ska in idag så de är bara att bli klar.

256

Jag är på syhumör just nu. Jag har bestämt mig för att göra en klänning, så jag ska rita upp den och sen jag köpa allt tyg som behövs. Jag är så peppad! Kommer bli svårt, men jag ger mig inte.
     På lördag drar jag och Mosse till Sthlm för julklappsshopping, de ska bli trevligt. Äntligen ska jag få köpa köpa köpa!! Jag har längtat hela veckan, och hittat saker hela tiden men hindrat mig själv eftersom vi bestämde att vi skulle åka redan förra helgen, så nu äntligen!!

255

Om en timme börjar min första lektion för idag. Och fram tills nu har jag tränat, ätit lunch och gjort lite småuppgifter, så nu tänkte jag gå upp på stan och se om de hänt något roligt där, kanske inhandla någon julklapp. :P

254

Stockholm idag, Strindbergsmuséet och riksdagen. Trevligt och intressant faktiskt! Jag och tjejerna hann med en snabb (!) fika också och lunchade gjorde vi på Kungshallarna vilket resulterade i att jag nu vet att jag inte ska äta Sushi nån mer gång. Inte min grej riktigt. Jag är istället jättesugen på tacos nu eftersom mina kära vänner Sofie och Siri åt det, fusk!
     Nu sitter jag i skolan eftersom vår fucking jävla skitbuss från sthlm gjorde så att jag missade min buss hem. Tack säger jag bara! De enda bra som kommer med det är att jag kan få vara med och bestämma mat. :D TACOS!

253

Jag är både skittrött och pigg efter ett hårt pass på gymmet. Känns bra efter min inte så lyckade frukost, en mandarin + fil med frostiesflingor (!!) i brist på annat att ha på filen, allt var verkligen slut. Jag hällde upp filen och insåg sen att det inte fanns något annat att ha på än smulor av lite blandade flingor. Jättegott var de, or not.
     Jag har bestämt mig för att lära mig äta banan, då det är lätt att fixa till på morgonen. Så jag ska tvinga i mig banan tills jag tycker om det. När jag väl lärt mig det ska jag äta en apelsin och en banan till frukost. Är inte de nyttigt så säg! tummen upp för det!

Jag vill bara påpeka att förra inlägget handlar om min absolut bästa och älskade vän Anna och min älskade syster Malin.

252

Det finns två personer på denna jord som jag älskar väldigt mycket och håller högt. De har alltid funnits där för mig, vad som än hänt. De vet precis hur de får mig på bra humör och att skratta. De är lätta att prata med och jag lär mig alltid något om mig själv i deras närhet. Det finns inte ord för att beskriva hur tacksam jag är för att ni finns.
     I mina ögon är ni perfekta! Och jag skäms för att ni inte får höra det oftare.
     Jag älskar er! <3

251

Idag är en dag som jag egentligen bara vill sitta framför tv:n och titta på gråtfilmer och frossa i Ben & Jerry-glass. Men istället sitter jag och skriver på en engelskaartikel och två texter till skapande svenskan. Ingen inspiration alls. Jag hade föredragit det första alternativet.

250

Jag är så trött på allt nu, skolan, folk i skolan, allt. Ingenting går mig väg känns de som. Jag skulle behöva ett par dagar för mig själv, göra det jag vill. Ska bli skönt med en "lugn" vecka och jullov snart.
     Jag är vid bristningsgränsen.

Ha överseende med de osammanhängande.

249

Idag ser jag framåt, åtminstone till klockan fyra.. :)

248

Jag har insett att fredagar ska man inte tillbringa hemma. Man blir bara sur och grinig, åtminstone jag. Jag måste göra något så att jag glömmer hur jobbig veckan varit. Känns alltid som att jag är den enda som sitter hemma medan alla andra är ute och har kul. Patetiskt, jag vet men just idag är det en väldigt stark känsla inom mig. Antagligen sant också. 
      Jag hade visst glömt bort hur tråkigt man kan ha en kväll efter en minst sagt jobbig dag. Egentligen skulle jag ha gått ut och festat järnet, de hade känts bättre att sluta dagen så istället för att sitta här och grubbla. Men jag kan inte sluta, efter dagens händelser och mitt osäkra jag så kan jag inte mer än må dåligt. Jag borde inte göra det, men allt som sas ligger liksom och gror i huvudet. Och som jag kan grubbla är de inte så konstigt att de duker upp hela tiden.
     Fan, de där fega kräken ska inte få trycka ner och sätta dit mig. De har ingen rätt att få göra så mot mig, men ändå lyckas de. Antar att jag är en svag person. Och eftersom jag tycker att de inte finns någon som verkligen "känner" mig (inte ens min egen syster), så finns det nog ingen som egentligen förstår hur jag känner just nu. djupt sårad och ledsen.

Jag söker varken medlidande eller tröst i och med det här inlägget, de är bara något jag måste få ur mig på något sätt.

247

Va skulle jag va hemma och göra egentligen, de är ju skittråkigt. Jag kunde ju ha förfestat just nu istället. Helvete!

246

Jag och mosse sitter och tittar på världens längsta film, sagan om de två tornen. Visserligen tycker jag om själva serien, men tvåan är ju bara full med strid och skjuta skjuta.. Vi har i alla fall tagit oss igenom hälften, så de är bara att stå ut ett tag till :P


245

Folk i min klass vet hur man gör en person osäker på sina åsikter och sig själv.
Ville bara säga det.

244

Jag vet inte hur jag ska göra ikväll, ut eller inte? Beror på om det är några man känner som ska dit. I så fall blir det tidig hemgång för min del. Jag blev jätteförkyld igår också, och de är ju bara ännu ett skäl att stanna hemma. Dessutom kommer mamma hem ikväll!! Hon har varit i Helsingborg sen i tisdags, kalla mig en tönt men jag har faktiskt saknat min mami. De går aldrig bra när hon är borta för länge, jag klarar inte av min pappa och bror själv.
     Om ca 20 min är det svenska och då är det äntligen (?) dags för mitt föredrag om kvinnomisshandel. Har ju jobbat som en tok för att få ihop en någolunda snygg powerpoint-presentation. Så jag hoppas att det går bra, och att min hals inte sviker mig.

Ha en fortsatt bra dag!

243

När man kollar igenom musikbiblioteket kan man hitta en massa gamla bra låtar. Till exempel den här, de är en väldigt fin bit.

Muse - Invincible

Follow through
Make your dreams come true
Don't give up the fight
You will be alright
Cause there's no one like you in the universe

Don't be afraid
What your mind consumes
You should make a stand
Stand up for what you believe
And tonight
We can truly say
Together we're invincible


During the struggle
They will pull us down
But please, please
Lets use this chance
To turn things around
And tonight
We can truly say
Together we're invincible


Do it on your own
It makes no difference to me
What you leave behind
What you choose to be
And whatever they say
Your souls unbreakable

During the struggle
They will pull us down
But please, please
Let use this chance
To turn things around
And tonight
We can truly say
Together we're invincible

Together we're invincible

During the struggle
They will pull us down
Please, please
Let use this chance
To turn things around
And tonight
We can truly say
Together we're invincible

Together we're invincible

242

Den här natten var den värsta hittills, halsen gjorde ont och den slemmade som aldrig förut! Jag är förvånad att jag ens kunde somna men jag vaknade minst 1 gång i timmen, en gång vaknade jag nog 5-6 gånger på en halvtimme kanske. Visst låter det härligt? Så jag hade nog blivit hemma idag i alla fall.
     Nu ska jag ut och mata fåglarna, sen blir det plugg för hela slanten.

241

Nu gräver jag mig upp ur arbete om EU, FN och kvinnomisshandel.. Imorgon tänker jag vara så busig att jag tänker vara hemma från skolan och bara plugga och träna till mitt föredrag. Ska bli ganska skönt, med tanke på att jag sovit så dåligt de här senaste nätterna p g a (varning för känsliga personer!) en massa äckligt slem i halsen och munnen. Jag har i princip vaknat en gång i timmen för att jag inte kan andas för allt sleem! :P fy faan.. Ska nog prova på metoden jag fick köra efter mina  tre halsbölder (!), att sitta och sova. Inte det mest bekväma sättet, men inget i munnen i alla fall. :D Nej nu ska jag sluta med de snuskiga..
     Nu ska jag dra mig till sängs och läsa lite (sittande), hörs imorgon!

240

Längtar till helgen!! Den här veckan är ju så full av skit rent ut sagt.. :P

Nu ska jag ta en av mammas bästa lussebullar. Fy fan vad jag är värd de!

239

Jag längtar till helgen då allt arbete är "över", så jävla mycket läxor, prov och grejs den här veckan. Jag blir tokig!

238

Min röst sviker mig idag. Jag har ont i halsen och är hes. Att ha redovisning och uppläsning hela dagen gjorde inte saken bättre. Teet hjälpte inte heller, faktiskt!! Nu skiter jag i de här!

237

Snart dag för miljöpolitik, jihooo! :D

236

Idag när jag slutade så gick jag och mamma på stan ett litet tag för att hon skulle införskaffa några "jumprar" (!), hon var i alla fall så snäll att hon köpte världens gosigaste kofta/tröja till mig. Supermysig är den! Tack mami! Så fick jag också en chokladkalender. Jag får det nu när jag är 18, inte när jag var 8 då man hade blivit överlycklig för en. Men jag blir glad nu också för jag tycker om choklad och överraskningar, de är ju faktiskt olika motiv på chokladen varje dag så det blir som en liten överraskning varje dag. :D Jag låter jätteexalterad bara över en chokladkalender, men jag lever ut mina barndomsbegär nu. Nån gång i livet måste man göra det också.

     En annan sak jag gör nu är att jag sitter och lyssnar på julmusik, jag älskart! Samtidigt känner jag doften av mammas laxpudding, mumsigt. Mammas mat är bäst.


235

Mmm, vad härligt de var att gå upp i morse. Klockan dånade som två kastrullock. Låter väl härligt att vakna till? Somnade i alla fall jättesent igår och sov dåligt, så nu verkar det som om man är tillbaka till de gamla vanliga igen. Jag har saknat det så! :P

RSS 2.0