367

Bajs, jag som trodde att den här veckan skulle bli lugn.

366

Ikväll blir det en riktig myskväll med min sötaste, massa gott har vi införskaffat. :) Så ska jag tvinga honom att titta på Robinson, sen blir de nog film. :)

365

NY SÄÄÄNG!!! :D

364

Mitt i all stress och skit fick min älskling mig att sprudla av lycka. 





Jag älskar dig.  

363

Idag blir det bara en massa plugg. Biologiprov och inlämning av ett stort arbete på tisdag plus inlämning av arbete på onsdag. Mitt i det här ska också engelskaboken läsas och en skapande text skrivas. Nej, jag känner mig inte alls stressad.

362

Nej då, min lördagskväll är jättekul..

361

Snart är det dags att kila hemåt för min del, om mamma kommer ihåg att jag ska med vilket jag hoppas. Hemma blir det våfflor till middag, smaskens!
     Blev ju som sagt hemma från skolan igår och idag, eller rättare sagt hemma hos Nicklas så nu är det dags att fara hem. Som tur är har febern försvunnit men jag är fortfarande svullen i halsen. Så det känns ändå som att jag håller på att bli frisk. Skönt.

Usch vilket tråkigt inlägg de blev, men var tvungen att skriva av mig lite.

360

Nej, det här med att vara febrig, ha ont i huvudet och vara jättesvullen i halsen är inte min grej. Man knarkar alvedon men ändå gör det skitont när man ska svälja sitt eget saliv, enligt mina erfarenheter så är inte det en bra sak.
     Fick dessutom ett fint råd från min mamma imorse innan hon lämnade mig hos Nicklas: "försök att inte pussas så mycket nu. Man vet ju aldrig, det kan ju vara puss-sjukan". Min mamma må vara gammal och vis men det där är ganska svårt ska jag säga, och de finns nog fler som kan hålla med mig. Försök att inte pussas, jo jo!

359

Finns det nått som har gått min väg idag? Nja tror inte det. Lyckats bli sjuk, datorn har cepat sig som fan och allt har kännts allmänt ovärt.
Imorgon blir jag hemma, eller snarare hos sötnos.

358

Japp, bättre dag kunde jag haft.

357

Den här helgen har varit lugn, skön och mysig. Fredagen spenderades hemma med familjen, lördagen och söndagen med Malin och Nicklas. Det blev gym, färgning av håret, hemmapizza, Melodifestival, fika och promenad i det fina vårvädret. Riktigt myspys! Det gör jag gärna om.
     Den här veckan känns dock inte som att den började på det bästa sättet. Fick lämna mitt värmeelement i sängen i morse och gå själv till skolan, och den är inte min favoritplats nuförtiden. Helst av allt skulle jag vilja göra allt skolarbete hemifrån en tidframöver. Det kanske får igång min inspiration och ambition. Men alla vet väl att det är omöjligt, för vi naturare kan ju redan allt och vi har inga psykiska problem. Så det är bara att bita ihop som vanligt.

Annars får ni ha en bra dag!

356

Det är sjukt hur mycket känslor den här filmen väcker. Nu ligger jag här (igen) med rödsprängda, svullna ögon och snorig näsa. Och jag hoppas verkligen inte att jag hamnar i hennes situation, nej det vill jag inte!  


355

Jag har sjukt tråkigt så jag ska smörja in mig och lägga mig och titta på en film hade jag tänkt.

354

Samhällsprov - check!

353

Just nu sitter jag hemma och smaskar på "Haribo Stjärn MIX" fast jag inte borde. Men sötsuget tar aldrig slut! Fan. Jag får börja knarka apelsiner eller nått istället för att äta godis, usch usch. För en gångs skull var jag glad att vi inte hade någon cookie-day i skolan idag, vi borde ha fruktstund istället tycker jag :) som man hade på lekis! Det skulle vara mycket bättre!


Nu: samhällsplugg.


352

Nu jobbas det med Frälsningsarmén. Tjohoo!


351

Jag och Nicklas har haft en riktigt mysig morgon idag, vi vaknade vid nio och låg och drog oss fram till tolv nånstans. Hur mysigt som helst! Vi är bäst på att ligga och dra oss. :) Nu ska jag snart ha min första och sista lektion för idag sen bär det av till gymmet där jag inte har varit på ett tag, ska bli nice. Behöver komma i form igen, speciellt till balen som snart är på ingång. Delmål kan man väl säga. Låter väl bra?

350

Dags att sova! Tidigt för en gångs skull.

349

Det här är vad jag nöter i min iPod idag. Man kan se ett visst mönster.

James Morrisson ft. Nelly Furtado - Broken strings
Beyoncé - Halo
Laleh - Simon says
Mika - Happy ending
The Fray- How to save a life

348

Att bara få se dig och få en snabb puss kan göra att allt blir bättre

347

Kan inte somna, för många tankar i mitt huvud. Tankar som jag egentligen inte borde tänka.

346

Min älskling är världens bästaste!

345

Så pepp inför kvällen! :D Det kommer bli fest fest fest, och sen blir de nog Joar vilket känns något mesigt efter kvällen i Västerås. Men de kommer bli kuul! Däremot är jag sent ute med att höra av mig till syster som vanligt. Innan jag får gå hem idag ska jag (och resten av klassen för den delen) få ett rejält spinningpass från mina goa vänner Elin och Siri, you go girls! ;D

344

Jag har precis varit på det tråkigaste, eller kanske inte tråkigaste men mest oinspirerande föredrag jag nånsin varit på. Ärligt talat somnade jag till ett par gånger, något pinsamt kanske, men är man trött så.

343

Jag kan inte låta bli att skratta!

http://www.youtube.com/watch?v=plTVUfQeV5M&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Qk9Ny7Tme2Y

http://www.youtube.com/watch?v=PRyvsRAo8T8

http://www.youtube.com/watch?v=wvqSaQ1yijs

342

Nu är jag hemma och har precis gjort våffelsmet åt mig, mosse och pappa. Det blir lite kvatitéts-tid med dom ikväll :D Jag är ju hemma så sällan nu förtiden, om jag ska säga som min mamma. Men när man väl tänker vara hemma eller är hemma, då är hon borta på galej. Så frågan är väl vem som är hemma minst, du eller jag? :P

341

Det blev ingen sväng in på Coop, åt däremot en massa av fikat människan hade med sig idag, det var riktigt mums. Och bara för att jag är i min vecka nu förtjänade jag en extra chokladboll. :)
     Nu sitter jag ensam hemma hos Nicklas för att han skulle ner på stan och fixa körlektion och lite grejer, jag orkade inte följa med.

340

Blev väldigt sugen på att gå hem efter att jag diskuterat engelskaboken idag, men eftersom jag har Olle i både engelska och skapande svenska hade ju de inte gått så bra. Så jag var duktig och stannade kvar och hade en trevlig håla på ca 2.5 timme. Tog en runda på stan istället för att sitta och jobba med skit som jag inte skulle ha kommit något vart med ändå, tyckte jag var värd det.
     Börjar om fem min och idag hoppas jag att den jäveln inte har glömt att ta med fika, vi har inte fått de på två eller tre gånger i rad och det börjar bli lite frustrerande (för lite fika?). Och kafeterian hade ingen nötkräm som jag blev sjukt sugen på när jag kom tillbaka från min "shoppingrunda" på stan. Får svänga in på coop en snabbis innan jag går hem till Nicklas helt enkelt.

 

 


339

Det är väldigt ansträngande att duscha för min pappa har jag märkt, han kommer ut och flåsar som om han sprungit en dubbelmara.

338

Nu är jag hemma igen efter den roligaste helg jag haft på länge.

RSS 2.0