trettiofem

De här skorna vill jag gå i i vår. Jag funderar starkt på att köpa ett par schyssta loafers, svarta eller vita spelar ingen roll. Men de vita känns mer våriga. Sen är de ju aldrig fel med ett par snygga pumps heller!

   

    
    

trettiofyra

Tycker faktiskt att H&M:s vårkollektion är rätt fräsig ;)


   

trettiotre

Sammanfattning av helgen.
Var med Elin fre+lördag. Vi åt på Vita Elefanten och kollade på film i hennes nya hus. På lördagen åkte vi till U-sala för att shoppa. Trevligt.
När jag kom hem överraskades jag av årets första grillning för min del, muumsfilibibblan!
Det var min helg i kort.

"Takslagsfest ska ni ha, och välkammad utter."

trettiotvå

Whyyy?!

image32
 

trettioett

Uppdatering kanske? Hmmm, okej det får bli nu.

Nu är det bestämt. Polen here we come, vecka 14 eller 15. Jag hoppas på 14, det blir bäst så. Då blir det först påsklov en vecka och sedan polenresa. Jävligt nice! Vi ska bo hos polska familjer, vilket kommer bli ett äventyr i sig då de flesta vuxna där inte kan engelska och för att vi definitivt inte kan polska. Vi får se hur de går. Kul ska de bli iaf.
Först och främst ska vi undersöka hur deras miljö ser ut, eftersom det är med miljökunskaps-kursen jag åker med. Dessutom ska vi åka till Kraków och besöka koncentrationslägret i Auschwitz, det ska bli oootroligt intressant (man kan ju inte direkt säga kul) men samtidigt väldigt hemskt. Snacka känsligt ställe.
Utöver det där ska de bli väldans skoj att få åka iväg!
Så de blir till att fixa pass och sånna grejer nu.

Lång uppdatering på en grej där, så de kommer mer sen.

trettio

Uppdatering kommer snart. ;)


tjugonio

Fika luncha fika luncha, de typ det man gör om man heter siri sofie elin och amalia. Men de är mycket trevligt, verkligen! Man kan sitta i flera timmar och det känns fortfarande som om man bara har suttit där i en kvart.
Kursprov i matte c på måndag, känns som att det kommer att skita sig totalt! Jag har absolut ingen ork, lust eller motivation att börja plugga även fast det är ca 150 (?) sidor att lära sig. Usch!
På fredag tar Malin sjuksysterexamen. GRATTIS! Då ska hela familjen åka till västerås för att i domkyrkan se när hon tar emot sin brosch. Senare på kvällen firar vi henne med släkten. Och det blir väl det gamla vanliga, äta prata och umgås, och sen äta igen. Det gör man i vår släkt. Men det ska bli trevligt i alla fall.

<3

tjugoåtta

Var till Uppsala med mamma igår efter skolan. Det blev en trevlig liten shoppingtur med fika också. Kom hem med bara två t-shirts och ett par thigts trots att jag i princip provade allt på H&M:s young-avdelning. Men de betyder ju att jag har mer pengar kvar att shoppa för sen!

tjugosju

Två utlandsresor i vår, härligt! Ska till Polen med skolan en vecka nån gång (kanske inte roligaste landet att åka till, men det ska ändå bli kul). Sen hoppas jag verkligen på att jag, mamma och Malin åker iväg till Paris eller nåt. Skulle vara jättemysigt!

Ha det!


tjugosex

Världens bästa radio-humorprogram har börjat igen! Jag blev jätteglad när det plötsligt började idag. Trodde att jag hade koll på vad som hände på P3, men tydligen inte.
Men iaf, "Mammas nya kille" som det heter sänds i P3 på onsdagar kl 16.08-18.00, går i repris på lördagar och söndagar 11.03-12.00. Du borde verkligen lyssna!
Jag har verkligen saknat Folklivsfanatikern Job Andersson, Shanti, Mangan, Frisören, Hajpojken, Jenny - en förvirrad tjej, Gotte och alla de andra. Härligt härligt!

http://sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/index.asp?ProgramID=2399

tjugofem

Eftersom den riktigta svenska vintern inte verkar komma gjorde jag den årliga vinterskrubben, (gör ju annars också, men den var väl här allt började).
Det var väldigt skönt få bli rikitigt, riktigt ren! Även håret fick en omgång, med en rejäl inpackning.

Härliga tider!


tjugofyra

383294-29 383294-28 383294-27


tjugotre

T-shirthysteri!

    

tjugotvå

Just nu går jag igenom en klädhysteri. Jag vill bara ha, och ha, och ha!
Tänk om en helgjobb bara skulle dyka upp, ämnat just för mig. Jag skulle verkligen behöva de där extra pengarna. Hör gärna av dig om du vet nåt.



       

tjugoett

Nu är det bara 1 dag kvar på jullovet. Det känns lite tråkigt eftersom jag i princip har gjort roliga saker nästan varje dag. Om det inte har varit shopping på nåt sätt har det varit fika med släkt eller vänner. Trevligt!
Under de här två sista dagarna spenderas tiden med att plugga matte inför kursprovet i C-kursen. Usch, inte kul!


tjugo

Igår var det Colin-kväll med Malin. Det var mycket trevligt! Chips, godis och Nutley, kan det bli bättre?

http://www.colinnutley.com/
Hemsidan till Världens bästa regissör.

nitton

Igår var jag på 18-årskalas. Det var Sandra som blev "vuxen". Hon bjöd på en riktigt god smörgåstårta som jag gärna hade ätit mer av om jag inte hade varit så dum och ätit innan jag åkte dit. Efter det bjöds det även på Pinochiotårta (marängtårta). Mumma!
De var väldigt kul att träffa några gamla kompisar från grundskolan som jag inte träffat på ett tag. Och även några av Sandras nya kompisar. Trevligt.

Imorgon är det dags för Colin med Malin igen. "Black Jack" den här gången. Trevligt!

arton

Nyår firades hemma hos Sofie med en trevlig tjejmiddag. Efter det gick vi till en fest hos en gammal klasskompis och skakade loss lite. Vid tolvslaget gick vi ner till torget. Och efter vissa om och men var det sen dags att gå Malins nya lägenhet för att sova. Skönt!
Dagen efter var inte den trevligaste, det må jag säga.


RSS 2.0