femtio

Fredag igen, trevligt! Jag får alltid en speciell känsla när helgen närmar sig. En skön känsla, typ som om jag slappnar av liksom. Nu låter det som om jag pratar om världens grej men en fredag är ju alltid en fredag ;D och de är ju trevligt.
    Helgen består till stor del av fysikplugg. Ska ju bli sådär roligt. Men jag får göra det bästa av det i alla fall. Får se om jag tar en tripp till syster kanske, känner för det. Man vet aldrig, det kanske blir lite Nutley då går det ju inte att motstå! ;P Lite internt där..
    Ikväll blir jag och bror själv hemma så det blir nog lite battle på Guitar Hero 3. Han har ju nämligen köpt en till gitarr så det går att spela två, huur kul som helst!

Hare!

fyrtionio

Samtalet gick väl helt okej igår. Men de blev inte riktigt som jag ville, fast det viste jag väl. Gick åt rätt håll i alla fall.
   Föräldramötet var väl inte så givande heller, visste redan det mesta. Men träningen var härlig! Skönt att få röra på sig. Trodde aldrig att jag skulle höra (snarare se) mig själv säga så, jag har ju aldrig varit den där typen som har tränat så där värst mycket. Jag är glad att jag kommit igång med nåt i alla fall.

Ha det!

fyrtioåtta

Nu sitter jag i skolan och väntar på att mamma och pappa ska komma, vi ska ha ett samtal med min "inkompetenta lärarjävel" om matten. Hoppas verkligen att vi lyckas övertala honom så jag slipper det här. Förresten la han samma fina kommentar idag. Taack! (lägg märke till ironin)
    Senare idag är det föräldramöte med elever inför Polenresan. Efter det känner jag för att gå och träna lite, kanske bli av med lite aggressioner. Så de blir en helkväll i stan. Tjohoo.


fyrtiosju

Dagen började med ett booring mattepass och min känslokalla lärare kom med en jäkligt schysst kommentar, "det här är ju mvg-nivå det du räknar nu, så det är ju viktigast att du lär dig ....... de är ju mer på g-nivån", jag vet att jag suger på matte men du behöver ju inte trycka ner mig för det, eller säga det mitt inför alla andra. Inkompetenta lärarjävel! 
    Efter lunch blev det en liten fika på Boulevard trevligt. Och där fick vi en sur jäkla kärrings blickar efter oss. "Usch så de ser ut" "Usch så illa de pratar." Ungefär på den nivån låg hennes blickar. Men vem fan tar ett fyrabord om man är en?! Jo, gamla kärringar.
    I alla fall, jag har upptäckt att mina torsdagar kommer bli såå härliga om ett tag. Bara estetiskt när fysiken är slut och när jag äntligen fått bort matten. Jihoo!

Hare bra!

Fyrtiosex

Måste bara läga upp ett "jättefint" kollage jag har fixat. Mycket fint på ett och samma ställe. Jag vill verkligen ha de där Jesussandalerna! De är så fina. Ååååh, jag blir galen! Jag vill ha allt, förutom jackan som jag redan har. Hihi!



Jag har dessutom bestämt mig för att det inte blir någon festival för mig i sommar. Hade gärna åkt på Peace & Love men det är ju så dyrt, både biljetter och resor och annat som man måste ha till festivaler. Så det får bli jobb för min del.

fyrtiofem

Mamma och jag hade en riktigt mysig dag i Sthlm i fredags. Vi åkte först till Zinkensdamm (?) för att kolla in Judiths second hand, hur fina kläder som helst, men rätt dyra. Hade jag pengarna som behövdes hade jag definitivt gått bärsärk där inne. Sen for vi vidare till Gamla stan och där gick vi omkring bland massa små söta butiker. Ångrar verkligen att jag inte köpte ett par asfina svartvita bilder i en butik där.  De var precis sånna som jag ville ha, men dum som man är så tänker man ju att den chansen kommer snart igen. 
Efter det tog vi oss till Hötorget och där började iaf min riktiga shopping. Mmm, härligt!

Tack för den dagen mamma! <3

fyrtiofyra

Igår samlades flickorna på Boulevard för att luncha och uppdatera lite. De blev väldigt mysigt, som vanligt. Efter det blev det också en tur ner på stan. Där hittade jag en (till) vårjacka. Den här gången blev det en svart fuskskinnjacka, trevlig trots fuskskinnet.
    Sen bar det av hem till Malin, hon skulle ner på stan så de blev en sväng till. "Malin, har du nåt tuggummi? Det smakar verkligen bajs i min mun efter kaffet." "Nej, vaddå? Har du äcklig munlukt?"
    Väl tillbaka hemma hos Malin igen ringer mamma och frågar om vi ville ha nån mat, och som de matvrak vi är så svarade vi ju såklart ja. Så då köpte vi oss lite grillad kyckling och potatisgratäng. Mmmums fillibibblan! Vi slängde i oss den för att mamma och jag skulle till kör respektive träning.

Idag har jag inte gjort mycket även fast jag har velat. Blev iaf lite plugg. Och så lagade jag mat till La Famiglia innan de kom hem. Mamma blev jätteglad. (la ni märke till min fina italienska där)

Imorgon ska jag och mamma åka till Sthlm för lite shopping. De ska bli väldans trevligt att spendera en hel dag själv med henne. Myspys!


fyrtiotre

Jag älskar Monkis vårkollektion! Blir nog där jag kommer införskaffa mig mina vår kläder. Finfina!

   

På den sista ser ni "Monki-familjen" och några accesoarer.

fyrtiotvå

Har fått en riktigt skönt start på sportlovet. Igår tog jag det bara lugnt och njöt verkligen. Såg på en film och bakade lite bröd. Första gången, och det verkar som om de gick bra faktiskt.
   Och nu tror jag att de börjar bli dags att fixa lite lunch till mig. Blir nog nån slags pasta och sallad. Muuums fillibibblan! De är bra att jag kan få göra vilken mat jag vill nu när jag är själv om dagarna, härligt fräscha maträtter!
   Ikväll ska jag nog träna och sen bär det av hem till Malin. Ska nog ta med världens bästa film så vi kan titta på den! Blir nog så att jag sover där, för imorgon blir det lunch med tjejorna på Boulevard.

fyrtioett

70-talsferre i fredags, blev mycket bättre än förväntat. Alla hade verkligen varit ambitiösa med sina kläder. Vissa hade t o m köpt hela dräkter på second hand. Bra jobbat säger jag bara! Slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag kom ju hem till sist iaf, efter en natt sovandes i en fåtölj. Vilket inte var så skönt. Lite stel här och där blev jag, men men.
    Igår var det melodifestival, trevligt. jag satt iofs själv och tittade, men jag hade mysigt med pop-corn, morötter, paprika och dip ändå. (Lasse Lindh borde har gått vidare istället ju!)
    Och nu sitter jag och väntar med en jättegosig katt bredvid mig, på att jag och mamma ska in till stan så jag kan få träna lite. De ska bli skönt att få röra på sig faktiskt, efter en lam helg.

Ha de bäst!


fyrtio

Blev en ganska värdelös dag. Vi hade "klimatdag" vilket jag hade sett fram emot eftersom miljön är något som verkligen engagerar mig. Metrologen Andrers (någonting) från TV 4, var på skolan och hade en cirka 2.5 timmar lång föreläsning som jag hade hoppats på skulle bli väldigt intressant, men jag insåg efter 30 min att det inte skulle bli så. Bara en massa skitsnack om fysikens lagar och sånt! Nej usch, det var nog den tråkigaste föreläsningen jag haft på länge faktiskt. Besviken.
   Eftersom alla andra skriver om alla hjärtans dag idag så kan väl jag också göra det. SESA (sirielinsofieamalia) hade ju egentligen bestämt oss för att bojkotta a-h-d, "de är ju ett sånt jäkla media-jippo!", men de blev inte så mycket med de när vi på lunchen skulle infinna oss på NV-torget för att Gem hade nått han ville. När vi kom dit fick vi en liten härlig kommentar från honom: "eftersom det är alla hjärtans dag och för att jag inte vill att ni ska känna er ensamma så har jag köpt de här till er." och så slänger han fram fem stycken rosor. En till vardera tjej i klassen, förutom en annan som lite mer än en ros ;) Härlig kille de där, jag tyckte att de var urgulligt. Där har ni en riktig kille.
   Dagen avslutades med en härlig, men för kort fika. Myspys!
   Annars bojkottar jag a-h-d!

trettionio

Fan va allt känns skit i skolan nu! Inget funkar: fattar inte ett piss av matten och jag har massa inlämningsuppgifter som bara ligger och väntar på att bli gjorda. Faaan!!
    Vet inte alls hur jag ska göra med matte D, känns så jävla onödigt att behöva slita sig genom en kurs som jag vet inte kommer gå bra, och dessutom så tynger den ner resten av mitt skolarbete.
    Varför gick jag natur? De är en fråga jag ställt mig själv ofta den senaste tiden. Hur kunde jag vara så dum att välja den hårdaste utmaningen? Du skulle ha valt någon linje som du skulle ha tyckt varit kul istället! 
    De är mycket i mitt huvud nu för tiden.


Helt osammanhängande. Ha överseende.

trettioåtta

Min mamma är världens sötaste! Igår kom hon hem med en ask geléhjärtan till mig. Hon tyckte jag behövde dom. Är det inte för sött?!

trettiosju

Äntligen, äntligen, äntligen! Nu har jag fått börja med min älskade musik igen! Börja spela på min kära bas och känna hur musiken dånar genom kroppen igen efter ett uppehåll på ca 2 år! Ni anar inte hur jävla skönt de är att höra basen, gittarerna, trummorna tillsammans igen. Snacka om att jag har saknat de, det var som om något i mig kom till liv igen. Tack gode gud!

Hade utvecklingssamtal med mamma och min lärare igår. Gick väl bra, tills mamma och jag kom till bilen.

Fan.

trettiosex

Måste säga att de verkligen är mycket i skolan just nu, så jag hinner typ inte med bloggen nuförtiden. men här kommer en liten uppdatering i alla fall.

Hade middag med tjejerna från förr (?) i lördags. Riktigt myspys. Jag bjöd på bakpotatis, och jag fick guida de andra genom hur man åt, hihi. Sen blev det lite efterrätt, glas och coctailfrukt. Snacka underskattat de är, de är ju hur gott som helst!
Riktigt trevligt hade vi iaf De ska vi göra om!

Mamma har köpt årskort till mig på Friskis&Svettis, så nu ska jag äntligen börja träna.

Har ätit den godaste semlan någonsin! Med vaniljkräm istället för mandelmassa, vilket jag tycker är bland, ja det värsta som finns. Det kanske inte låter så speciellt med vaniljkräm och grädde, men jag lovar dig det var sååå mycket godare!

Ha överseende med mitt ganska så booring inlägg idag. ;)


RSS 2.0