161

Kan inte sluta tänka på helgen som gått. Den har varit mycket trevlig måste jag säga. :) Längtar så till novemberlovet! Idag fyller min bror 23 år GRATTIS! Så vi håller på att fira honom med tårta och kakor, men nu måste jag tyvärr göra en paus i fikandet för att göra en uppgift tills imorgon, de går nog rätt fort.

160

ännu en underbar helg senare <3

159

Kom för en stund hem från en lång och jätteskön morgonpromenad. Det var sådär perfekt kallt och solen sken, underbart väder för promenader! Nu har jag precis ätit frukost, det blev gröt och nu sitter jag och smuttar på lite kaffe. Härligt härligt!
Idag kommer dagen gå åt till att städa tvätta och städa igen. Mamma och pappa kommer ju hem inatt, så man vill ju att de ska komma hem till ett fräscht hus. Dessutom fyller ju mamma 50 år imorgon, så då blir det släktkalas.
Ikväll kommer min lumpare! :)

158

Kom hem tidigt idag, oj så skönt måste jag säga. Och så är man ju ledig torsdag + fredag, så det blir en lång helg. Dessutom kommer min lumpare hit imorgon och stannar över helgen, vilket kommer bli väldigt trevligt. Mamma fyller år på fredag också så jag ska försöka komma på någon fin present till henne trots att jag är helt pank. De får nog bli någon mer personlig present. Kanske en liten flicka gjord i marsipan, och så när man rör vid underbyxorna så kommer det musik sådär mystiskt och sen blir det alldeles svart. Nej, jag vet inte.

157

Ingen skapande svenska idag, orsak okänd. Så jag tänkte ta ett rejält pass på gymmet istället. Känns som att det behövs. Sen blir det till att åka hem och fixa mat till mig och bruschan. Det blir köttfärsbiffar med fetaost och rosmarin eller timjan i. Mumsigt! Sen blir de plugg och kanske att jag slänger några ord med lumparn. ;P
See ya!


156

Då var det söndag och det känns konstigt och tomt att inte behöva gå till Sigge mer. Vi har ändå spenderat mycket tid tillsammans och det har alltid varit en avkoppling att gå till stallet och bara göra som jag vill. Koppla bort allt annat och bara tänka på mig själv en stund. I nästan fyra år har jag kunnat göra det, men nu är det slut med det. Jättretråkigt, verkligen. Så nu får jag försöka hitta på något annat att göra på söndagarna istället. Blir nog rätt svårt att hitta något som kan leva upp till det. Idag tänkte jag nog ta ett långt varmt bad eller nåt som jag inte gjort på ett tag. Det blir en skön kompensation till dess jag hittar nått annat.

155

Så där ja, nästa fem tysta dagar är brutna! <3


154

Har precis fått reda på att min permanenta söndagssyssla inte behövs (eller snarare kan) längre. Inte vad jag hade tänkt mig direkt. Känns extra svårt eftersom senaste gången inte gick så bra. Fan.

153

Äntligen fredag!
Ikväll blir det nog väldigt lugnt, blev inget 18-årsfirande eftersom det blev så sent och folk hade andra planer. Så det blir bara jag och Mosse som får hitta på något.

Jag är lite förvånad ändå.

152

Jag har blivit duktig, jag tränar ofta nu för tiden. :D

151

Sitter i skolan och arbetar med projektarbetet. Vi börjar ju äntligen komma igång ordentligt nu. Enkäten är klar för att lämnas ut, vi planerar resan, kollar tågbiljetter och mejlar med personer på västkusten. De kommer bli så bra!

Jag vill att det ska vara fredagskväll nu!

150

Det blev skola idag, en kort händelsefattig samhällslektion och en "jobba hemma-lektion" i textkommunikation. Så det blev en kort dag, var hemma redan vid två vilket är väldigt ovanligt.
Ikväll kommer faster och hennes karl hit, de ska bli trevligt. Dom två, mamma och pappa åker ju till Turkiet tidigt imorgon så Mosse och jag blir ensamma hemma. Det ska bli intressant och se hur de blir. Båda två är ju ganska lata av oss när det gäller hemsysslor, så de blir nog inte några stora måltider och så direkt. Men de ska nog gå bra, vi har ju gjort de förut.


Ikväll hoppas jag inte på några ändringar i schemat<3


149

Blev sjuk helt plötsligt i söndags kväll, så jag blev hemma igår. Sov igen några förlorade timmar sen helgen och pluggade till kemiprovet idag, som jag åkte till skolan och gjorde, men bad Mosse hämta mig efteråt. Hade aldrig orkat med skola idag.
Jag hade ju tänk bjuda över folk på lite 18-årsfirande på fredag, vi får väl se hur det blir med den saken nu. Hoppas jag piggnar till lite tills dess.

148

En lugn och trevlig 18-årsdag blev det för min del. Fick en massa trevliga grejer, därbland två biljetter, en för mig och en för Malin till Lena & Orup (!!!) och en akustisk gitarr, Jihoooo! Nu ska de spelas! Lägger upp en bild på den sen.
En tax i mocka, en tax i mocka säger jag bara!

147

Snart ska jag åka till min kusin August som fyller 8 år idag. De ska bli trevligt, speciellt eftersom min moster gör så goda tårtor och bullar. Sötsaksmonster som jag är. ;P Mamma och pappa kom för inte så länge sen hem från stan, och de hade köpt med sig massa saker till min tårta imorgon. Dessutom hade de köpt mat också, i vår familj får man ju bestämma vad man ska äta på sin födelsedag. Jag valde "korv me brö" till lunch och tonfisksås och ris till middag. Mums, mina favoriter. :)

Ha en trevlig lördagskväll!

146

När man fyller 18 år imorgon är man glad! :D

145

Nu har jag i princip precis kommit hem. Ingen idrott idag så vi slutade tidigare, skönt. Dagen avslutades istället med en kemilektion.
Idag har hela nv3:an varit i nämndhuset och fått en genomgång på vad Enköpings kommun gör. Det var väldigt inressant faktiskt, och jag har fått en helt ny inställning till vårat kommunalråd Anna Wiklund. Hon hade ju faktiskt en hel del bra saker att komma med. Även fast hon tillhör det parti som jag minst av allt skulle rösta på. ;P

Biljetterna bokade, så vecka 44 är jag upptagen på annat håll. :)

144

De här är en låt som går i ett just nu. Den är ju så vacker. 

The Pogues - Love you 'til the end

i just want to see you
when you're all alone
i just want to catch you if i can

i just want to be there when the morning light explodes
on your face it radiates
i can't escape
i love you 'til the end...

i just want to tell you
nothing you dont want to hear
all i want is for you to say,
"oh, why dont you just take me where i've never been before?
i know you want to hear me catch my breath"
i love you 'til the end...
i love you 'til the end...

i love you 'til the end...
i love you 'til the end...

i just want to be there
when you're caught in the rain
i just want to see you laughter cry
i just want to feel you when the night puts on its cloak
im lost for words
don't tell me
'cause all i can say
i love you 'til the end...
i love you 'til the end...

i love you 'til the end...
i love you 'til the end...
i love you 'til the end...
(all i can say) i love you 'til the end...
i love you 'til the end...
i love you 'til the end...
(its all i can say) i love you 'til the end...
i love you 'til the end...
i love you 'til the end.

143

Aktivitetsdag för hela NV idag. Överraskande kul faktiskt, jag brukar ju annars inte tycka de. Mitt lag, "Byggprogrammet" gick till final, men förlorade dock myrsloksfotbollen mot "Samhällarna". Det var nog bland det roligaste och mest förnedrande jag gjort någonsin. En rätt trevlig dag alltså.

142

Har precis pratat klart i telefon med en underbar person och jag måste säga att han är en av dom som känner mig bäst (näst efter min syster).

Jag hoppas även att det blir som vi sa. ;D

141

De här inlägget tillägnar jag min syster.

Partir, c'est mourir un peu, mais mourir, c'est partir beaucoup.

140

Här kommer veckans citat.

"En egoist är en ofin människa som intresserar sig mer för sig själv än för mig"
-
Ambrose Bierze

139

Nu är det inte långt kvar tills jag bli 18! Bara 6 dagar kvar. :D

138

NV3a:s första rundvandring blev verkligen lyckad. Blev en sådär skön kväll med poker och lite allsång. Min kväll slutade dock vid ett-tiden eftersom de flesta skulle ut på joar. Men det var ändå skönt att komma i säng i tid.

Jag säger bara äntligen!

137

Kom precis ut från sv-provet. De gick som jag hade förväntat mig. Så jag är nöjd.
Igår var jag ju hos Malin och slingade hennes hår och pluggade. Det var trevligt, vi har alltid kul vad vi än gör. Så mitt plugg gjorde inte att jag blev osocial i alla fall.
Ikväll blir det rundvandring nr1 hos SIRI :D Och tjenare vad de ska bli kul, speciellt att se vad alla har klätt ut sig till. Temat lyder ju som följer: "kom som en sång" Jag undrar verkligen vad alla har bestämt sig för. Själv har man ju valt Kiss, och enligt Malin var de ju inte så svårt; "du behöver ju bara sätta på dig gula kläder så är du klar, du kan få låna min gula kjol". Jag säger bara tack till min påhittiga syster. :P


Kan ju säga att jag hade tänkt vara Paul Stanley, alltsdå han längst upp i mitten. Tummen upp för de va? ;D





















136

Ska hem till min kära syster ikväll, jag fick ett hysteriskt samtal av henne häromdagen om att jag MÅSTE hjälpa henne att slinga håret, och det var ju såklart väldigt bråttom. Så som den snälla systern jag är så hjälper jag henne, även fast jag har svenskaprov och diskussion om Hemsöborna imorgon. Så jag blir rätt så osocial ändå, plugg!

135

Nu vet jag äntligen vad jag ska vara på fredag på rundvandringen hos Siri! I'm not telling you yet. Men de kommer nog upp en bild sen. Haha, de ska bli så rooligt. :D

134

Blev träning idag med, duktigt va?! Men de känns skönt att få komma igång ordentligt med träningen, inte någon messtart här inte. Vill man komma i form så. Friskis & Svettis började ju nu måndags också, så jag ska gå på några pass där i veckan med. Verkar vara ett mycket bättre schema i år, lite andra pass än bara vanlig jumpa, vilket är bra så jag får lite omväxling.

133

Var och gymmade idag på morgonen innan första lektionen, det var faktiskt riktigt skönt att börja dagen med ett hårt pass. Vilket i för sig gjorde att jag var helt slut när jag kom till skolan. Men jag känner mig duktig i alla fall. För att vara ärlig känns allt mycket bättre nu för tiden, jag känner mig gladare, mer koncentrerad och fokuserad på vad jag ska göra än jag gjorde för ca tre månader sen. Då det alltid var något som tyngde ner mig. Det finns inte längre, inget som varje dag gör mig ledsen och arg. Det kanske var ett sommarlov som behövdes för att ställa allt tillrätta igen. För att göra mig till den jag verkFör att ge mig det där självförtroendet som behövs.

132

Tänkte från och med nu börja varje ny vecka med ett citat.

"Framsteg är omöjligt utan förändring; och de som inte kan förändra sina tankar och åsikter kan inte ändra någonting."
-
George Bernard Shaw

131

En underbar helg senare.

RSS 2.0