091225

Stockholm 12e Juni 2010 med brorsan. Sweet!


091224

Ja allihopa, nu är det verkligen jul och jag älskar det! Allt är klart här hemma, bara alla klapparna som ska läggas under granen. Sen är det bara att myysa! :)

091222

Nicklas ville ha något att läsa här, han tyckte jag uppdaterar dåligt. Vilken karl jag har va? Klagar på sånna småsaker, han ska vara glad att jag inte uppdaterar särskillt ofta tycker jag. Speciellt för att jag inte skriver något när jag umgås med honom, jag kan till skillnad från andra hålla mig borta från datorn en hel dag. Det betyder även att jag har ett liv utanför datorn, det ska du vara glad för lilla gubben.

Så, nu har du fått något att läsa. Hoppas du njöt till fullo av den lilla stunden för jag antar att det tar ett tag innan jag skriver något här igen. Det blir väl när han påminner mig.

468

Jag vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet, på det humöret är jag nu. Det kommer säkerligen höjas när Nicke picke kommer, när han nu kommer. Men för tillfället är allt bajs.

467

Ny design (igen), men ni får ursäkta den tråkiga headern, jag håller på att fixa en ny.

091217

Det är inte min dag över huvud taget. Humöret dök i botten och kakorna går åt helvete. Tur att jag inte ska lämna huset idag säger jag bara, stackars dom som hade stött på mig.

091215

Jag är tråkig som bara uppdaterar på kvällen, eller natten kan man väl säga. Men jag har alldeles för mycket att göra på dagarna. Hehe jovisst, göra köttbullar, måla, skotta snö och liknande. Just nu väntar jag på att en liten liten fågel ska viska i mitt öra att Nicklas kommit hem så jag kan få bombardera honom med mina problem och mitt klag. Någonting säger mig att det kanske inte är just det han vill lyssna på.

Kika vidare nu. Hörs.

464


Winter nights can be awful cold

Without someone to hold
But when I have him next to me
Baby, I'm in ecstasy



Älskling <3

091214

Två korta och intensiva meningar och jag går från 10 till 1. Oron stiger. Damn vad tankarna vadrar iväg av dessa två meningar. Jag hoppas för guds skull att det inte är något så allvarligt som jag får för mig. Hellvete!

091212

Jag befinner mig ovanför Dalälven (i låtsas-sverige om man pratar med min bror) hos Nicklas pappa. Och det är inte skönt aaalls, inte ett dugg. Det är kallt, det snöar och Nicklas luktar nyhuggen ved, underbart! Jag älskar verkligen doften av timmer, ved och gran- och tallris. Vem gör inte det?

091208

Idag har jag gjort knäck och ischoklad. Julstämning säger jag bara. Att bara lägga en kall knäck på tungan, ååhh smarrigt!! Förnimmelser från förr kan jag lova. Imorgon eller på torsdag ska jag och en viss Mr Nicklas baka lussebullar, det ska också bli smarrigt.

460

My man och jag kollade på The ugly truth igår, en typisk romantisk komedi. Den var ganska bra, inte något nytänkande direkt men helt okej. En sak jag kan lova är att man som tjej (eller kille för den delen) har mycket snyggt att vila ögonen på om man som jag gillar riktigt manliga män och vackra klänningar.




091206

Här har man inte skrivit på ett tag, lusten eller snarare rutinen att skriva dog efter att ha varit i Egypten. Och visst känns det bra att jag har en blogg att skriva i av rutin och inte av lust. Hursomhelst, jag kanske dyker upp ibland när jag får för mig att jag har något viktigt att berätta, som idag: jag och Nicklas firar elva månader tillsammans. Eller firar kanske är att ta i, vi har väl inte gjort något speciellt idag. Vi vaknade, åt frukost, spelade lite LBP, kollade på tv och sen åkte han hem. Det kallar jag inte att fira direkt, men elva månader är det i alla fall. För mig betyder det mer att vi snart har varit tillsammans ett år!! Det tänker åtminstone jag fira med dunder och brak, får väl se hur min andra hälft hade tänkt sig med den saken. Vi har pratat om det någon gång och några hintar har jag i alla fall snappat upp. Det doftar tre-rätters... Det betyder även en annan sak; att jag måste hitta den perfekta ett-årspresenten, hur nu det ska gå till när jag redan har problem med julklappen. Julklapp är en sak och ett-årspresent är en annan, det tycker jag i alla fall. Så vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska fortsätta leta julklappar och ett-årspresent.

RSS 2.0