111109

So long suckers, i natt drar jag till Egypten! Ha så kul i kyla, regn och snöblask. Hehe! :D

091109

Baaaaajs vad ont i armen jag har efter sprutan! Men det är värt det :)

456

Det är roligt att läsa kommentarerna i loggen för "Säg nej till svininfluensavaccinet!" på facebook, folk säger att dom som vaccinerar sig inte har en aning om vad de sprutar in i blodet och för att citera "att ens nära och kära sprutar in gift i blodet som tar livet av dom". De säger även att dosen kvicksilver i vaccinet är lika hög som maxintaget för en person som väger 500 amerikanska pounds.
Hur skulle det vara om de verkligen kollar upp hur det är innan de öppnar munnen. För det första, hur många har egentligen dött av vaccinet i sig? Inte många, eller hur? Och det kända fallet i amerika om tjejen som bara kunde gå baklänges efter att ha tagit vaccinet, en PR-kupp á la Amerika? För det andra, dosen kvicksilver man får i sig när man vaccinerar sig är inte högre än när du äter en vanlig insjöfisk.
Jag tänker vaccinera mig, inte för min egen skull utan för att jag inte vill smitta andra ifall jag skulle bli sjuk. Och jag känner att jag hellre utsätter mig för några lindriga biverkningar än att ligga med en influensa i flera dagar/veckor. Nej, ge mig en spruta istället!

455

Det blev ingen vaccination idag, tråkigt nog var avdelningen stängd. Så jag får fixa det på måndag så tidigt som möjligtistället, vill ju helst att biverkningarna (om jag nu får några) inte ska hålla sig till på torsdag då vi äntligen åker till EGYPTEN!! :D MEn lunch med älskling på vita elefanten blev det och en sväng till Ikea för att äntligen köpa mitt bord. Det kommer en bild på det nångång.
Dock blev det bara en kort stund med Nicklas, men det kommer fler dagar. :/

061109

Det är en finfin dag idag <3 
Jag gick upp för redan en timme sen och har hunnit äta en nyttig frukost bestående av endast frukt i lugn och ro, nu ska jag göra mig iordning i lugn och ro. Sen ska jag cykla till bussen i lugn och ro för cykeln är redan klar för start. Det ser ut att bli en bra dag.

<3



453

Inhandlade ett par finfina värmeljushållare (?) på maxi med mamma idag. Det stod att det var "vattenglas" (som om man har speciella glas för vatten?) men jag tänkte att det kunde funka lika bra att ha värmeljus i som vatten. Inte så faligt dyrt hellar, tre för 59 kr så jag passade på.

 

Dessutom hade jag en photo-shoot med Nicklas igår kväll, även fast han kanske inte var med på det sådär jättemycket. Han tyckte nog inte att det var lika kul som jag. Fick åtminstone en kul bild.

 

 

 

Nu säger jag godnatt!


051109

Idag har det städats vill jag lova. Inte mitt rum men Nickepickes rum fick en redig makeover. Det har dammsugits, skurats, slängts skräp och möblerats om, och efter lite om och men så blev det riktigt snyggt och fräscht! Det gillar vi starkt.
Imorgon så firar (?) jag och snyggingen 10 månader, vi får väl se om vi hittar på något kanske. Skulle vara gott med lunchbuffe på Vita Elefanten, har tjatat om det ett par dagar nu så om jag tjatar lite till så kanske det funkar. Jag hoppas på det. Eller vad säger du snyggo?

451

Syster kom över ikväll, trevligt. Nu ska jag prata med Mr snygg, läsa en bit och sen försöka sova för imorgon blir det tidigt. :P

God natt!


450

Vilken extremt seg dag det har varit, har mest degat framför tvn och det har ju som vanligt inte gått något bra direkt. Så värdelöst det är att sitta hemma om dagarna alltså! Man blir knäpp ärligt talat.
Nu väntar jag bara på att pappa, mosse och mamma ska komma hem så att man kan börja med någon slags middag sen blir det duschen. Skönt.

031109

God morgon!

Fick för en stund sen ett samtal från Adecco i Enköping och fick veta att de bokat in ett möte med mig imorgon. Äntligen en ljusglimt i mitt jobbsökande. Nu ska jag inte få för höga förhoppningar men det lät positivt. Äntligen!

448

Ska se om jag kan få tag på my man annars tänker jag fortsätta läsa da Vinci koden. Så jag säger godnatt nu. :)

447

Det är typiskt att man ska bli förkyld nu. Jag pratade med syster idag och vi kom väl fram till att jag skulle ta vaccinet mot svininfluensan, och helst den här veckan så att ifall jag blir sjuk åtminstone är frisk när vi åker till Egypten den 12e. Men eftersom jag blivit förkyld så kan jag ju inte ta sprutan pga det hit och det dit och hej och hå. Det skulle faktiskt vara ganska skönt att få den där sprutan med tanke på att jag snart åker utomlands, även fast jag hela tiden sagt att jag inte ska vaccinera mig. Så jag hoppas för guds skull att jag blir friskus snart.

446

Lyssna, njut och bli överraskade säger jag bara. Inte kan man tro att det är allas vår Darin som sjunger? Jag blev åtminstone överraskad när jag fick veta att det var Darin som sjöng, det trodde jag inte första gången jag hörde låten. Jag trodde det var nån liten Idolpojke som uppträtt med den, såhär i Idoltider.
Men i alla fall det är nog den första riktigt bra låten Darin gjort, ska jag vara ärlig så tycker jag nästan att den är bättre än Coldplays original. Men det kan även vara för att jag spelade sönder den när den kom ut.


Darin - Viva la vida


021109

Såhär blev det i lördags efter hemmapizza, bastu och film. Man var alltså lagom degig när ett sms rullar in vid halv tio "Hej :) det blir utgång!". Så det var bara att packa ihop och åka in till stan.



RSS 2.0