444

Vart tog alla vägen? Pappa och mamma åkte till Eskilstuna, de borde ha varit hemma nu, knepigt. Och brorsan drog till en kompis, så nu är jag ensam hemma. Vilket betyder att man kan ha hur hög musik man vill, det gillar vi! Till musiken myser jag med massa tända ljus, ååh det luktar så gott! Jag hoppas att man i framtiden ska kunna lägga upp en lukt, så att de som läser kan få känna den underbara doften i mitt rum just nu. :) Det vore väl nått va?

Såhär ser det ut i mitt rum just nu.


443

Vilken värdelös lördagskväll det känns som att det kommer bli, känner inte ett dugg för att sitta hemma och dega, just nu vill jag hellre gå ut och dansa loss totalt. Men såhär blir det ju typ alltid när jag får sånna där spontana ryck. Så jag har inga förväntningar alls för den här kvällen, då kan det ju bara bli bättre, men försöker ändå hitta någon som vill gå ut och svänga sina lurviga en sväng.

Det får gärna bli lika galet som den här kvällen!


311009

I torsdags kväll kom my man Nicklas hit :) och vi har myst jättemycket sen dess! Igår åkte vi (efter lite påtryckningar) till Västerås där vi gick på Ikea, H&M och Kicks. På grund av att det jag egentligen skulle ha inte fanns på Ikea så fick jag av en händelse med mig en massa doftljus och en kruka hem istället. Vi hittade även en varsin parfym som jag ska köpa i Tax free:n när jag åker till Egypten. Mutcho billigare, det gillar vi. Efter det for vi tillbaka till Enköping och åt en varsin sallad på Wickmans, trevligt och mumsigt.
På kvällen blev myspys med film (eller två), först Da Vinci-Koden och sen Änglar och demoner. Två riktigt bra filmer som jag rekomenderar.

Ikväll blir det förhoppningsvis utgång. Svänga sina lurviga lite.

441

Det här blev min lunch, stekt ris med en massa godsaker i :) Det var smaskig, blev dock lite stark. Lägg märke till att jag lagt upp det sådär fint och lagt lite grönt ovanpå. Haha! Men det är ett gott tips till alla vegetarianer där ute ;) Tur för mig att jag inte orkade hela, då har jag lunch imorgon också.


291009

Varit uppe en timme redan, usch vad jobbigt det var att ta sig upp från sängen vill jag lova. Snoozade åtminstone tre gånger, vilket är ovanligt för jag brukar kliva upp så fort klockan ringer. Nu sitter jag istället som en zombie framför datorn, men ska strax sätta på kaffe så att jag piggnar till. Smaskens!

439

De här godingarna står på min önskelista just nu :) De två översta kan bli inköpta inom snar framtid faktiskt. Ska prata med mamma och se om hon skulle kunna betala hälften för åtminstone byrån, det vore trevligt för då kan jag äntligen slänga ut garderoben. Fåtöljen får nog vänta ett tag kan jag tänka.






438

Jag har kommit in i en kreativ period nu känner jag. Jag vill måla, rita, pyssla, göra saker, inreda. Kanske har det något att göra med att jag faktiskt sitter i mitt nu mycket mer inspirerande rum. Väggarna är färstarka och en vägg har en otrolig fondtapet, jag älskar den. Det är verkligen en enorm skillnad från de gråa väggarna som var när jag fick det här rummet.
Hursomhelst, jag är inne i en kreativ fas. Men problemet är att jag har noll fantasi och att vi inte har något hemma. Till exempel här om dagen så ville jag mörkbetsa min lampa vid sängen, den är i obehandlat trä så det hade inte varit några problem. Och jag tänkte att eftersom min snickarpappa har "allt" så borde han ha bets, men nej. Så det blev inget med det, tråkigt nog för jag har nyligen förälskat mig i mörka möbler, helst med indiska detaljer.
Ärligt talat har jag alltid, ända sen jag var liten drömt om att kunna rita, måla och tänka kreativt som en.. ja en konstnär. Jag har alltid facinerats av människor som kan få ut sin fantasi genom en penna eller pensel, jag har ingen bra förklaring till varför, men jag dras till dom på något sätt. Tyvärr har jag inga anlag (om man ska kalla de det) till det minsta av fantasifullhet och kreativitet. Jag vet inte ett dugg om vilka starka färger som går ihop och hur man ska göra för att få det snyggt. Tyvärr. Kanske en universitetskurs i "konst" skulle hjäpla? Jag får kolla upp det.

Jag slänger in ett par kassa bilder på mina väggar och även två "inredningskollage" jag gjort i paint, förlåt. (Reminder: jag måste verkligen skaffa photoshop)





Okej, bilderna på väggarna sög ju rätt rejält.


Ha en fortsatt bra kväll!

437

Nu ni, nu kommer det faktiskt ett inlägg. Haha! Det ni!
Idag har det inte hänt mycket ska ni veta, hade en av världens kanske tråkigaste och en av de mest svärande (heter det så?) föreläsarna på af. Jag har också reafyndat två halsband samt glömt telefonen hemma hos syster. Höll även på att köra på ett råddjur på vägen hem, dom är bra dumma de där djuren asså. :P

Nej keek nu. Hungkrig! ;)

436

Nu så är allt klart. :) Nu får vi hoppas på att jag börjar skriva lite mer också. Synpunkter på nya designen är uppskattade.

435

Den nya designen är nästan klar. Bara headern som behöver finslipas, så stå ut med att den ser ut som den gör. :P Sen ska jag ha en klocka under min profilbild, men den försvann och jag kommer inte in på sidan jag laddade ner den från, så den dyker upp inom sinom tid den också. Ganska nöjd faktiskt. :)


434

Ny design på g. :D

433 I gotta feeling...

... that tonight's gonna be a good night.

RSS 2.0