234

Nu är jag färdig med kvinnomisshandel, bara en powerpoint-presentation kvar att göra men jag har tills fredag på mig. Så nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite. Godnatt!

233

Jag har inte sovit till så här sent sen, jag vet inte när. För sent blev de i alla fall.
Igår kväll var en av de roligaste kvällarna jag haft på länge, förfest hos Nathalie och sedan Joar för en helkväll med Salmings manliga underklädesmodeller. Kunde ju inte bli mer än trevligt. Vi lyckades få upp Anna på scenen med grabbarna, grädden smakade gott hoppas jag. ;) Men sen kom de ju såklart massa andra tjejer som ville ha sina 15 minuter i rampljuset. En del gick väl överstyr kan man säga. Kvällen blev i alla fall lyckad, med de tjejerna kunde den inte bli nått annat.
     Nu ska jag begrava mig i kvinnomisshandel och julmusik.

232

Jag är fortfarande sjukt trött även fast jag sovit nån timme. Inte pepp. Men jag kommer nog igång så fort jag drar igång lite musik och börjar göra mig iordning. Vilket jag måste göra strax om jag ska hinna hitta kläder.
Ha en bra kväll folks!

231

Kemiprovet sög, och de är de nog många i klassen som håller med om. Så vi får väl se hur de gick. Igår kväll slutade ju inte riktigt som jag hade tänkt mig, men när gör de det? Kul hade jag till slut i alla fall. Så jag får väl säga att det var en helt okej utekväll. Just nu känner jag mig inte särskilt peppad till att gå ut igen. De blir nog en tidig(are) kväll idag.
Nu ska jag gå och sova en timme eller två.

230

Mm, kemi är jättekul! Men i eftermiddag är det äntligen slut, nästan.

229

Just nu sitter jag i skolan och nöter kemi. Jag känner mig faktiskt väldigt duktig och jag förstår dessutom en del. ;D

228

Jag blev hemma idag, sköönt! Fick en bra natts sömn, vilket är helt otroligt! Jag gick upp, tog en låång promenad och åt sen en nyttig frukost. Härligt! Resten av dagen har jag i princip bara pluggat kemi. Och nu ska jag och Mosse hitta på nått att keeka.
Skön dag!

227

Jag funderar på att vara hemma imorgon i alla fall, vi har ju bara en lektion på morgonen så det känns ganska värdelöst att gå upp kl 6 och ha en lektion och sen åka hem. Då kan jag ju vara hemma och göra lite nytta istället. Plugga kemi och tvätta. Och sova ut ordentligt för en gångs skull kanske. De skulle ju vara väldigt trevligt eftersom jag haft problem med min sömn på senaste tiden. Jag tror nog att de får bli så faktiskt.
Nu ska jag återgå till kemin.

226

Ikväll blir det bara en massa kemiplugg. Ooh så skoj! ;)

225

Det gick min väg igår!

224

Nu väntar jag på mamma igen, varför ska vi alltid sluta tidigt från svenskan på mån+tis? Bara tråkigt att sitta och göra ingenting fram till fyra. Dessutom var min nya vän inte med på lektionen idag vilket gjorde att jag inte fick bikta mig som jag gör varje måndag och tisdag annars för henne. Idag fick istället Siri agera biktstol, tack! :)
     Ikväll blir ingen roligt kväll, både fysiskt och psykiskt. Men jag hoppas det går min väg.


223

Artikeln flyter inte ur mina fingrar, de går hur trögt som helst. Jag har ingen motivation att göra skolarbete alls just nu. Och de känns ju bra till veckan som kommer som fullständigt badar i plugg, ett stort kemiprov (5 kap) på fredag, manuset till mitt föredrag i sv ska också in på fredag (vilket jag knappt börjat på), sen kommer de väl antagligen massa småsaker som vanligt. Så jag kommer i princip vara begraven i plugg och avstängd från den yttre världen den här veckan. Lite sådär halvkul.
     Jag längtar redan till nästa helg.

222

Tänk att man kan bli på ett så bra humör bara av att gå på en lång promenad bland sol och snö. Härligt måste jag säga, de ska jag börja göra oftare. Något väderbiten blir man, men de får man ta.
     Nu ska jag göra den där artikeln till textkommunikationen som ska vara inne imorgon. Får se hur det går, hoppas de flyter ut ur fingrarna så att de går fort.


Ha en bra dag!


221

Jag hade väldans skoj igår. Jag har inte dansat så mycket och länge i hela mitt liv tror jag. Fötterna var sådär lagom möra när jag kom hem, de var formade efter klackarna. Man fick liksom vika tillbaka tårna till sitt vanliga läge. Smärta, men de var de värt. De var i alla fall skönt att komma på andra tankar ett tag. 


220

Saco var trevligt. Och ikväll blir det Joar. De ska också bli trevligt.

Ha en bra kväll folks!

219

Nån som vill följa med ut och dansa loss på Joar imorgon kväll? Jag är faktiskt riktigt pepp till de.

218

Nu väntar jag på att mamma ska sluta så att jag kan åka med henne hem. Skönt att slippa åka buss, jag kommer dock inte hem tidigare men man slipper att sitta i en illaluktande, obekväm och ful buss.

217

45 min kvar till lunch och jag är svinhungrig trots att klockan bara är halv elva snart. Jag måste verkligen äta nått mer till frukost än bara en apelsin, men jag blir ju så jäkla mätt just då. Ska man behöva tvinga i sig frukost? Det låter inte särskilt inbjudande.
Idag har jag träningsvärk i mina ben, häärligt! Lika skönt varje gång faktiskt. Jag tänkte ta en sväng till gymmet idag med men för att köra överkropp istället.
Designen som Mosse knepade på igår blev inte färdig riktigt, men jag hoppas på att han ska göra klart den idag, så att det blir lite förändring. Den ser bra ut än så länge, han har verkligen tagit det som jag tycker om. Jag antar att han känner mig bra. :)
Imorgon är det dags att åka till SACO-mässan, det ska bli trevligt. Jag hoppas att jag kommer därifrån med många nya idéer om vad jag ska göra sen, eftersom jag just nu inte har någon aning. Jag vill åtminstone bli inspirerad. En kul dag lär det ju bli i alla fall.

216

Enköping har fått ett täcke av snö, myspys. Det knarrade sådär härligt när man gick, jag älskar verkligen det! Blir det inte så under en vinter är det inte en riktig vinter. Det ska vara svinkallt och 1 meter snö minst en vecka, då är det en riktig vinter. :)
Just nu sitter jag i Mosses rum för han håller på att hjälpa mig att fixa en ny fin design till bloggen. Han är något bättre på photoshop än mig så jag bad honom om hjälp. Jag hoppas det blir bra, det blir det nog. Jag har helt och hållet lagt mitt förtroende på honom. ;)

215

Nu är jag klar med ett riktigt hårt pass på gymmet, kände att jag behövde köra på ordentligt efter den tjockaste lunchen på länge. Jag och tjejerna gick till Boulevard för att luncha, jobba med miljöpolitik och komma ihåg tiden då vi fikade flera gånger i veckan. Jag kände mig mest mätt och omotiverad, men jag gjorde mitt bästa. I alla fall är jag helt slut i kroppen nu, jag har t o  m svårt att skriva på tangentbordet. Det var längesen måste jag säga, men sköönt!

Förresten, maten på Boulevard har blivit dålig. Vi var inte nöjda nån av oss riktigt. Bönorna smakade och var gamla, gurkorna var torra, rhode island-såsen smakade blä och toasten var överfylld med grejs. Var är de på väg egentligen?


214

De ska bli skönt att sluta tidigt imorgon. Redan vid 10.10 slutar jag (!!). De innebär att jag tänker köra ett långt och hårt pass på gymmet efter lunch. Jag har ju tid ända till fyra på mig så jag kan hålla på läääänge. Trevligt!

213

En lång krävande dag har det varit, men den avslutades på ett sånt där skönt sätt. 

212

Varför känns det som om allt är upp och ner just nu?


211

Den här söndagen ska jag försöka plugga lite matte och kemi till de kommande kursproven. Nånstans i bakhuvudet ska väl de där kunskaperna sitta. Matte och kemi är ju verkligen inte de ämnena som jag tycker om riktigt.
Jag ska även spela lite dataspel, (jag är helt fast!!) och kanske baka något. Jag har varit så sötsugen hela helgen så vill jag råda bot på det nu. :D

210

Det blev en trevlig men tidig kväll för mig igår. Kändes skönt att komma hem tidigt även fast jag kunde ha hållit igång hela natten.
Nu vill jag hitta på något!

209

Kom precis tillbaka till skolan efter ett pass på gymmet. De andra i klassen skulle simma på idrotten och det kan ju inte jag pga min hy, så det fick bli gymmet för min del. Är riktigt trött i musklerna nu, armarna fick sig ett rejält pass idag. Och nu sitter jag här och väntar på att mamma och mormor ska komma och hämta mig (jag orkar inte åka buss). De är i Fabriksbutiken i Örsundsbro de fuskisarna!
Från det ena till deta andra så måste jag köpa ett par strumbyxor till ikväll, annars får jag gå barbent till Glamour-festen på Joar, och det vill jag inte, lär blir rätt kallt. Jag hittade till slut en klänning att ha ikväll, i mammas garderob (!). Men trots att det är hennes så sitter den bra. Det blev svart trots allt även fast jag inte ville ha det. Det är ju ett säkert kort. Hoppas i alla fall att det blir en trevlig kväll, dock känner jag just nu att jag inte kommer bli kvar så länge, är inte direkt på party-humör. Men jag vet hur jag är, jag kan ändra mig på en femma. Så vi får se hur kvällen urartar sig.

Måste slänga in ett grattis till min älskling som som muckade idag! GRATTIS!!! :D

208

Igår kväll, det går inte att beskriva i ord. Kan bara säga att det var den bästa födelsedagspresenten jag nånsin fått, det blir svårt att slå må jag säga.

207

Ikväll gäller det! Det blir jag, Malin och Orup för vartenda öre.
Nu ska jag gå upp och lämna min väska hos Malin sen drar jag ner på stan ett tag om hon inte är hemma vill säga.

Jag kan svära vid min faders grav att jag aldrig ska lita på gifta män, du som är född i Stockholm borde ju veta då du blivit jagad av vargar från Djursholm till Danvikstull. Men min mor sa till mig att aldrig ta min Mercedes Benz i Magaluf.
Det är som isarna när det blir vår, då står pojkarna på rad till flickan ovanpå.
Nej nej, jag kan inga låtar av Orup.


206

Det här med att jag skulle fixa ny design till bloggen verkar ju inte gå sådär jättebra. Jag hittar verkligen inte det jag vill ha. Det går riktigt jävla dåligt helt enkelt, jag behöver hjälp!
Jag hade nyss ett kort men väl behövt samtal med Willy, han är ju för söt gubben min. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det till att läsa Sv-häfte och titta på tv då min kära vän Siri ska vara med. Kuligt!

Min mamma är bäst, hon kom hem med Juleskum till mig! :D Världens nästan bästa julgodis.

205

Mamma är inte hemma idag igen, har jag några förväntningar? Nej.

204

Jag har nog aldrig skrivit ett inlägg så här tidigt på morgonen, känns ju lite sådär faktiskt. Men jag får åka med pappa till skolan idag och det fick jag veta är jag var helt klar att gå till bussen, så jag har lite tid över om man säger så.
Den här dagen består i alla fall av skola och sedan ett ordentligt pass på gymmet, det behövs efter den här helgen. Kvällen blir till att förbereda sig inför np-prov i Sv imorgon, om man nu kan förbereda sig. Jag ska i alla fall läsa igenom häftet en gång till, skriva kommentarer och ta ut referat och exempel. Hoppas att jag ska få prata lite med min älskade också, saknar honom så mycket just nu. Känns lite konstigt också eftersom vi inte har planerat nästa gång vi ska ses, så det känns som om vi inte kommer ses på evigheter. Men det löser sig nog, hoppas jag.

Ha en bra dag!

203

Idag har varit en konstig dag. Min mormor fick komma hem från lasarettet, men min styvmorfar lyckas då ramla och bryta benet. Ren och skär otur.


202

Jag har precis kommit på ett ämne att skriva om på textkommunikationen, men de blir inte lätt eftersom det handlar om SACO-mässan och den är ju inte förrän nästa fredag, så jag får typ göra en mall nu och ändra efteråt. De ska bli intressant att se hur det går.
Igår kväll gjorde jag en fars-dagpresent till min pappa, det blev muffins. Dock så misslyckades jag totalt (hur man nu kan göra det med muffins?) då jag gjorde ena halvan av smeten vanliga och den andra med choklad, eftersom pappa inte är en chokladoman som jag. I alla fall så tänkte jag piffa till hans muffins med att ha lite marsánkräm i botten, och det gick bra till en början, de såg jättefina ut. Men när det var ca 2 min kvar av tiden i ugnen så blev 6 muffins 1. De liksom kokade över. Men min pappa tyckte om dom ändå. :) Chokladmuffinsen blev också helt outstanding ;) jag hade i lite blockchokladbitar i smeten så de också skulle piffas till och det blev smarrigt! Något platta och lite för kladdiga, men men. Det kan inte alltid bli perfekt.
Jag kom i alla fall fram till att min kropp inte tycker om allt för många muffins nu när jag blivit "nyttig". Varje gång jag åt en fick jag ont i magen (nu lät det som om jag åt minst tio, så är inte fallet), vilket jag ser som en bra sak, att jag inte ska äta sötsaker för att jag får ont i magen. Ett plus.
En annan grej jag kom fram till igår var att fettet på min kropp börjar försvinna, jag har fått en smalare midja, låren och vaderna är inte lika sladdriga och på mina handleder syns mina blodådror mycket mer (underhudsfettet=borta). Yes alltså! Däremot har jag inte gått ner i vikt så mycket, men eftersom muskler väger mer än fett och att jag har gymmat mycket på senaste tiden så går det väl jämt ut. Jag har bestämmt mig för att börja cykla på motionscykeln vi har hemma också, eftersom jag slarvar så mycket med gåendet. Ca 30 minom dagen tror jag ska räcka. Jag slänger in det i min planering. Oooh, jag känner mig så duktig nu! Med träning, kost och allt. Duktiga jag! :D

201

Tänk att en låt kan väcka så många känslor. (Ingen undermening i detta).


James Blunt - Goodbye my lover

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun
Yes I saw you were blinded and I knew I had won

So I took what's mine by eternal right
Took your soul out into the night
It may be over but it won't stop there
I am here for you if you'd only care

You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

I am a dreamer and when I wake
You can't break my spirit - it's my dreams you take
And as you move on, remember me
Remember us and all we used to be

I've seen you cry, I've seen you smile
I've watched you sleeping for a while
I'd be the father of your child
I'd spend a lifetime with you

I know your fears and you know mine
We've had our doubts but now we're fine
And I love you, I swear that's true
I cannot live without you

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

And I still hold your hand in mine
In mine when I'm asleep
And I will bear my soul in time
When I'm kneeling at your feet

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

I'm so hollow, baby
I'm so hollow
I'm so, I'm so, I'm so hollow

I'm so hollow, baby
I'm so hollow
I'm so, I'm so, I'm so hollow.

200

Är det för nån annan än mig hela blogg.se muppar sig?

199

Jag och Mosse åkte till Västerås idag för att köpa en jacka till mig, jag lämnade tillbaka den andra eftersom jag var så osäker på den. I v-ås hittade jag i alla fall en mycket bättre, i princip likadan men snyggare och som jag från första början tänkt mig. Jag hittade förstås en del andra grejer jag "behövde" också.
Nu håller jag på att knepa på en ny design här på bloggen, känns som att de skulle behövas.

198

Mosse och jag är ensamma ikväll så vi muppar oss som vanligt. :D

197

Kom nyss tillbaka från ett ordentligt träningspass på gymmet, mamma började senare idag så jag passade på att åka med henne så att jag kunde komma in till stan tidigare. De var en väldigt bra idé av mig tycker jag. De var faktiskt väldigt skönt att träna nu på morgonen, man får liksom energi till hela dagen. Dessutom förvånade jag mig själv genom att jag klarade av att lägga på mer vikter, vilket jag ser som ett framsteg. :) Jihoo, jag känner mig så duktig!
Pratade med min underbara pojkvän på telefon igår, ett långt och härligt samtal blev det. Om en vecka muckar han!! Nice nice.

196

Mat? Nej.
Dosa? Ja.

195

Då var man hemma, nu väntar jag bara på att pappa och mosse kommer hem från Nykvarn så att vi kan börja med maten, om de nu blir någon eftersom att mamma inte kommer hem ikväll. Samma sak varje gång hon inte är hemma, ingen mat och så går alla (mosse och pappa) och klagar på att de är hungriga. Ska jag hålla koll på de här med mat och allt så fort mamma är borta? Ja de verkar ju så. MANSGRISAR! Ni kan väl fixa nått ni också!

194

Jag har blivit en missbrukare av hörlurar, så fort jag får ett par nya går de sönder. Nyligen gick ju mina bästa sänder, jag lånade då Mosses som jag lämnade tillbaka hela här om dagen och nu har jag haft sönder de som jag haft under tiden. Man undrar ju vad de är för kvalité på saker nu för tiden, de går ju sönder så fort man tar i dom. Skitgrejer!

193

De har blivit ett par väldigt korta inlägg nu på senaste tiden, och det här blir säkert inget undantag. ;) Jag ska bara berätta att jag har städat klart mitt rum idag, och det blev lite förändring. Tv:n och dvd:n försvann eftersom jag aldrig använder dom, och mycket annat skräp som bara legat här har ockå flyttats eller slängts. Istället har det kommit in en trevlig tavla. Härligt härligt. Alltid lika skönt att komma in i ett fräsch och städat rum.
Nu är jag sugen på att göra om lite här på bloggen också, jag önskar att jag var en hejare på photoshop då skulle de bli bra. Men jag håller mig till paint eller fotoredigeraren som jag har lärt mig efter en tids träning, då blir det någelunda bra.

Jag införskaffade mig även en jacka idag, precis en sån som jag letat efter ett tag. Men jag är lite osäker på den, så jag ska ge den ett par dagar så får vi se om den blir kvar eller inte.


192

Jag har precis kommit tillbaka från tandläkaren, hon spände sådär skönt och skrapade bort lite tandsten. Hääärligt! :) Sen ska jag tillbaka om fyra veckor!! Helt otroligt!


191

Jag städar för fullt! :D

190

Jag saknar honom så just nu! :/ Jag känner mig inte hemma även fast jag är det, känns fortfarande konstigt. Den här veckan gjorde verkligen att jag känner att de är vi.

Väldigt osammanhängande, jag vet.

189

Igår kväll hade jag och mamma lite kvalitétstid, vilket vi sällan har. Vi tittade på tv och umgicks sådär slappt som bara vi kan. De var skönt att få vara själv med mamma ett tag, de är jag väldigt sällan.

188

Min kväll igår var inte den bästa, allt för mycket tankar och för lite att göra. Vilket gjorde att tårarna forsade så fort jag tänkte på veckan som gått. De tycktes heller aldrig ta slut, inte förrän jag somnade. Att jag tittade på Ensam mamma söker gjorde inte heller saken bättre, jag blir alltid lika känslofull när jag ser det. Men de är ju så fint!
Allt påminner mig om honom just nu, min nya ansiktstvättserie, mina kläder (?), ALLT! Shit, jag måste verkligen göra något, tror jag ska baka eller nått ikväll.


187

Den här dagen har jag ägnat mig åt att apela mitt nya dataspel Roller Coaster Tycoon3, som jag fick av Willy. Det är verkligen beroendeframkallande, jag lovar man blir helt fast.
Känns konstigt att vara hemma igen, verkligen jättekonstigt nu när jag varit borta ca 1 vecka, en underbar vecka som gärna hade fått förlängas ett bra tag. Jag har även tråkig känsla att vi inte kommer att ses på väldigt länge nu, men man vet ju aldrig det kanske kommer ett tillfälle, ett sånt tillfälle då man bara måste slå till. Men jag ska inte ha några förhoppningar, för jag vet hur besviken jag blir om de inte skulle bli så. Det kommer ju ett jullov snart i alla fall, dock allt för många veckor bort.
I övrigt känns allt super, lite sentimentalt just nu bara.

186

Min lördagskväll består just nu av att sitta framför tv.n och att dricka kall mjölk och äta choklad. Perfekt göra när man inte känner sig på topp.

185

Nu är jag hemma igen efter många om och men, känns skönt men ensamt. Har dock en ordentlig träsmak i rumpan efter att ha suttit ner sen klockan halv nio i morse.

RSS 2.0