nittiofyra

Folk måste vara blinda. Att de inte kan se vad som händer är enligt mig helt obegripligt. I flera veckor har det pågått och vi har inte påpekat nått, men när man väl inte orkar ta mer falskhet och skit, då får man det kastat i ansiktet istället. De är vårat fel helt enkelt. Vårat fel att det blivit som de blivit. Vårat fel att Vi inte gjorde något från början. Jag säger som en mycket god vän till mig sa "De är rena rama Bullshiten!" Och jag håller med till fullo! 
    Ingen, och då menar jag ingen trots kön, har rätt att komma undan med sånna dåliga ursäkter. Eller bara glida med och tro sig vara oskyldig. Falskhet säger jag bara, falskhet.
    Nu vet jag i alla fall var jag har dom. Dom som jag inte känner.


nittiotre

Ingen matte diskret idag så jag slutar efter gympan. Skönt! Vi ska tydligen ha brännbollsturnering mot andra klassen. Får se hur kul de blir. 
Nu ska jag kila iväg och ha sista kemilektionen för året, labilab med Siripirii! ;D

Schampot som jag köpte igår var superbra förresten, de luktar smask!


nittiotvå

Var och klippte mig på form igår. Jätteskönt att få bort massa slitet hår, så de blev rätt kort enligt mig i alla fall. Och idag var jag tillbaka för att köpa ett schampo, jättestor flaska och billigt fick jag det också. Trevligt!
Har också spelat upp min låt för musikläraren idag, nervöst var det kan jag lova. Men de gick fin fint! Nu sitter jag här och väntar på att min buss ska komma så jag kan åka hem och leka lite med Malin.

Ha det!

nittioett

Från och med nu är det upp till er.

nittio

Mamma och pappa är och lägger i båten i Klubbholmen, Mosse är ute och åker mc (fint väder) och jag sitter hemma själv och skriver på en låt. Helst skulle jag ha velat varit hos Malin nu och haft skoj istället, men har man skolarbete så går ju de före såklart ;D Men det där med låtskrivandet går ju sådär. De är skitsvårt faktiskt, jag har melodi men ingen text... 
För övrigt hade vi brandövning i skolan idag. Trevligt att få gå ut i solen en stund efter att ha varit inne hela dagen. Annars en ganska vanlig dag.

Ha det!

åttionio

Sådär ja, nu börjar det blir lite ordning här. Håller fortfarande på att fixa med headern, men de blir nog klart snart.

Åttioåtta

Du är inte densamma person som jag en gång lärde känna. Det är tråkigt.

åttiosju

Jag blir bara så jävla trött på vissa människor.

Åttiosex

Idag har jag målat bottenfärg på båten nästan hela dagen. Så nu är jag mästare på det också.
Ikväll är det final I ESC som säkert alla vet, och jag ska "fira" med familjen. Trevligt!

Hoppas ni har så kul.

Åttiofem

Det blev en spontan tur till kungliga hufvudstaden för mig igår. Musiken blev inställd och mamma hade redan planerat att åka dit. Så det blev jag, mamma, moster, mosters man, mormor och hennes boyfriend som åkte på en liten guidad tur. Det blev lunch på ett trevligt ställe och det fanns så mycket konstigt att jag till slut valde köttbullar. Inte så nytt men ack så gott de var.
Vidare till ett jättestort (!) växthus med hur mycket grejer som helst. Jag köpte en "Hemtrevnad". Sen blev det fika på ett värdshus. Jättemysigt!

Nu ska jag plugga till matteprovet. Ha det!


åttiofyra

Jag sitter i skolan och väntar på att Malin ska sluta så att jag kan gå hem till henne. Vi ska leka lite och titta på Änglagård (Colin, jag vet!!). Ojojoj så kul de ska bli, lär bli många lines dragna av oss. Vi kan hela filmen, men är det så konstigt när vi har sett den nära 100 ggr? De ska bli väldans trevligt i alla fall.
Men nu ska jag återvända till lite matte diskret-plugg.
Ha det!

image68














Notera mannen i bakgrunden, han har en ganska kul min.


åttiotre

Igår åkte jag och mamma till Västerås. Det blev riktigt mysigt, vi åt en jättegod lunch på en italiensk restaurang och sen blev det shopping och en trevlig liten fika också. Mina inköp blev en söt liten klänning, ett par ballerinor och en svart kofta som jag har behövt i evigheter. Så fick jag också nån slags krok som man hänger på dörren. Fin fint!

Idag åkte jag och Mosse till enk och jag inhandlade ett linne, trevligt. :)


Åttiotvå

Dags för en make-over för min blogg. Vill ha ett lite mer ljust sommrigare utséende. Lite fina bakgrunder skulle inte vara fel. Hittar du nån, säg till vettja! :D

Åttioett

Jag vill leka med min syster nu!

image68

åttio

Idag var det Np i eng B, helknepigt prov det där. Men vi får väl se hur de går. Slutade efter det så jag åkte med mosse hem. Innan det så fick jag lite lunch, det blev donken. Måste bara säga att den nya "Snack wrap" är jättegod.
Är ledig imorgon så jag funderar på att åka och shoppa lite nånstans. V-ås kanske, ett tag sen jag var där. Hänka någon?

Ha det!

sjuttionio

Kemiprovet avklarat. Skönt! Jag tror att det gick helt okej faktiskt, även fast jag var sent ute som vanligt.

Nu väntar jag på bussen. Jag ska hem och bara ta det lugnt, har NP i engelska i morgon så det finns ju inget att förbereda sig med.

Ha det!


Sjuttioåtta

Fick ett sms av syster vid lunch igår "Ska vi leka ikväll?", så blev det en kväll i systrarna petterssons anda.
Jag blev kvar i enk och jag och Malin gick ner på stan för att ta en glass, mumsigt. Vi tog en sväng till klosterparken och solade lite. Gick till Coop och handlade mat. Det blev en väldans god sallad. På det blev det chokladpudding och Så ska det låta. Kvällen avslutades såklart med Nutley! "Nästa helg, på Eva & Adam, 1000 personer!" Ja de är fina grejer de!
I morse var vi uppe med tuppen för att hinna med ett gympass. Skönt med lite "komma igång på morgonen-gympa". Efter det var det frukost och sen var det klosterparken igen som gällde. Ingen färg än, men vafan, förväntas det att man ska se ut som en pepparkaka i maj? Skulle inte tro de va!

Ikväll blir det gamla tjejorna som ska ut. Trevligt.

Ha det!


Sjuttiosju

Provet i rättskunskap kändes bra. För första gången på länge gick jag ut och kände mig nöjd över vad jag gjort. Väldigt ovanligt för min del. Sån nu är det bara resten av skoldagen kvar. Sen är det HEEEELG!

Ha det!

Sjuttiosex

Jag blev hemma idag. Bussjäveln körde förbi mig! Hur går de till egentligen? Jag sprang och viftade med armarna som en galning. Otacksamma ungar som sitter i bussen kunde inte säga nåt heller.
Haha, vilken syn de måste ha varit!
Så idag blir det plugg för min del. Lite rättskunskap tills provet på fredag. Sen blir det väl massa texter som jag inte har skrivit än.

Ha det!

Sjuttiofem

Just nu sitter jag och analyserar den här målingen. "Förtvivlan" av Edward Munch. Jag tycker faktiskt om den på något sätt.

 image62

sjuttiofyra

Tillbaka till skolan igen efter vårat så kallade "maj-lov". Inte kul att gå upp så tidigt igen.

RSS 2.0