310

Debatten idag gick väl helt okej, som vanligt blev jag jättenervös när jag skulle hålla mitt anförande. Men de kom ju inte som någon överraskning. :P Det blev i alla fall en debatt på en bra nivå, inga personliga angrepp den här gången.
     Ikväll blir det fest fest fest, med det sugiga pirat-temat. Kan nog bli kul, vart man nu hamnar :P
     En helg med sötnos får jag i alla fall. <3

309

Har så förbannat ont i mina tänder att t o m flingor uppsvullna i fil inte går att äta, de var knappt så att pannkakorna i skolan gick att tugga heller. Men jag tvingade i mig det i alla fall för jag vet hur jag blir annars, "löjlig och ser dubbelt". ;)
     Snart ska jag till Joar för att kolla på estetshowen och man har ju hört en hel del olika åsikter om den. Så jag vet inte riktigt vad jag ska tycka än. Vi får se helt enkelt.
     Nej nu ska jag gräva ner mig i FRA-lagen-arbete. :D

308

Usch usch usch, den här kvällen kommer inte bli kul, läsa en massa sidor i engelska- och religionsboken plus att jag var hos tandläkaren idag, så nu har jag sådär ont i tänderna igen :P Ingen kul kväll alltså.

307

Helt okej besök i sthlm idag, eftermiddagen var dock inte på min sida :P Men kvällen bev så mycket bättre!

306

Nu har jag lagat mat och strax ska vi äta, den här gången blev det marinerade kycklingspett med ris och jordnötssås, får se om de blir gott. Just nu är jag lite skeptisk. Efter de blir de plugga för hela slanten. :P

305

Hemma igen efter en underbar helg med min sötnos!

304

Ikväll ska jag bjuda min sötnos på världens godaste pannkakor och efterrätt. De kommer bli smarrigt som aldrig förr! :D En massa mys blir de också! :)

303

Man har alltid lika mysigt och kul med sötnöten. Han är bäst! :)

302

Nu väntar jag på att min sötnos ska komma ner och hämta mig så att vi kan gå hem till honom. Ska bli trevligt att spendera en kväll där. :) Precis vad jag behöver.

301

Nu har jag varit duktigt och hjälpt till hemma, jag förberedde maten. Och ikväll serveras det nötfärsbiffar med fetaost och ungsstekta grönsaker samt gräddfil ;) Så nu ska bara allt stekas och det överlämnade jag till mor min. Hehe! De kommer bli smaskens!

300!

Imorgon har jag en lektion, klockan 14.00. Men de blir samma visa som alla andra dagar, upp klockan sex, åka till fjärdhundra, vänta på buss, åka till enköping och komma fram ~08.30. Fin fin dag va? Men för att komma in i mina gamla vanor så hade jag tänkt ta mig ett hårt pass på gymmet, vilket känns bra. Bara att försöka somna i tid ikväll och vara utvilad imorgon, så får vi se hur de går.
     Det finns personer på denna jord som vet hur man kan göra min dag. Kärlek<3

299

Igår kväll var ingen bra kväll, jag somnade inte förrän vid halv tolv-tolv nångång, vilket suger eftersom jag inte får mina åtta timmar att sova då. Så idag är jag helt sjukt trött. Kul att dagen börjar vid 12.50 också och då med miljöpolitik som är min favorit. Fy fan, den här dagen har inte börjat bra.

298

Måste säga att jag har blivit förvånad av mina föräldrars betéende de senaste två, tre veckorna. Jag har inte varit hemma lika mycke som vanligt och varit borta två helger i rad nu, så varje gång jag kommit hem har man bombarderats med frågor och glada miner. De som inte visar sin kärlek utåt för det mesta har nu börjat bry sig om mitt liv och börjat fråga om vad som verkligen händer med det. De är jag glad för, men varför kunde de inte gjort de lite tidigare, då jag verkligen hade behövt det? Föräldrar alltså..
     Men jag har en axel att luta huvudet mot när saker inte går min väg <3


297

Helgen blev ju inte riktigt som väntat, men den blev bra ändå :)

296

Jag tror starkt att de här är första gången på säkert två år jag slutar "tidigt" fredag. Så jag ska äntligen få åka hem innan tre :D Vilket jag inte får göra någon dag i veckan annars. Idrotten utgick idag för att vi skulle köra halvklass två lektioner, så nästa fredag är det som vanligt igen. :P
     Ikväll blir de utgång för min del hoppas jag. Ska i alla fall hem till baby först och sen vidare någonstans. :) De känns som att de kommer bli en bra kväll.

Ha en bra kväll folks!

295

Nu ska jag ge mig in i svenskans 1700-1800-tal.

294

Mössprovningen gick bra, men de framkallade minst sagt en massa ångest och tvivel. Men nu är det i alla fall klart, mössan är bestämd och beställd vilket känns bra. En sak mindre att tänka på.
     Ikväll blir jag osocial för att plugga svenska, svenskt 1700 - 1800-tal står på schemat. Verkligen jättekul!

293

Mössprovning idag :D de ska bli kul. Äntligen känns de som att studenten börjar närma sig lite. Längtar dock inte till alla utgifter som kommer med. Men man tar ju bara studenten en gång så de får man väl ta.. :)

292

Mamma är hemma och kräks så jag är väldigt glad att jag sover i stan inatt. :) Känner inte för att bli kräksjuk nu.

291

Jag bestämde mig för att ge hemmaslingningen ett försök till och det ser bra ut än så länge. Blekningen har dock fått sitta i ett bra tag över den utsatta verkningstiden, men jag vill inte vara gul i håret så vafan! Snart dags att skölja ur det i alla fall, så då får vi se om det blivit bättre. Hoppas på de, vad ska jag göra annars liksom?!

290

Har fått ångest om hur jag ska göra med mitt hår! Prova slinga igen eller kanske be mamma om en slingning hos frisören och då utstå den skam som kommer med. Jag vet inte, inget låter särskillt lockande om jag ska vara ärlig. Om jag gör de hemma kan de ju bli samma resultat igen och hos frisören är de ju sjukt dyrt, ingenting för oss med studentekonomi. Måste höra vad min mamma tycker innan jag bestämmer mig.
     På onsdag är det inga lektioner för min del, dels för att ettorna och tvåorna har info hela dagen. De tycker jag är en bra sak. Så de blir till att bara ta de lugnt och plugga lite. Det enda som händer då är att det är mössprovning mellan ett och två. Studenten börjar verkligen närma sig nu, trots att den känns så långt bort. Inga studentkänslor här inte, inte än i alla fall. Men de kommer nog, nångång.

289

Slingade mitt hår igår men de gick rent ut sagt åt helvete! Så ikväll blir det till att plugga och slinga/färga håret igen. De ska bli såå kul.

288

Hemma från underbara Dala Floda igen, jättemysigt var de! Helt perfekt, verkligen!
Nu är jag hemma hos min baby. :)

287

Hemma hos baby.

286

Grattis till alla er som lyckats somna nu, de har inte jag. För att jag ska få mina 8 timmar skulle jag ha somnat för mer än en halvtimme sen och ni ser ju hur de har gått. Inte alls om jag ska vara ärlig, känner mig inte trött de minsta. Kommer nog sova mig igenom alla lektioner imorgon, tur att man inte behöver lägga ner hela sin själ i alla fall. Nej ska försöka mig på det där med att sova igen. Godnatt.

Kärlek till Dig.

285

Känner inte alls för att börja skolan imorgon, de är bara en sak som lockar mig till stan.

284

Nu för tiden känns allt så bra! :) De är jag glad för! Idag är det dock sista dagen innan skolan börjar, vilket inte känns allt för bra men man klarar sig. Blir ju som en mjukstart med bara två dagar i alla fall. Till helgen blir de också en liten tripp till Dalarna med klassen, de ska bli skoj. Så idag blir de till att tvätta och packa, inte för att man ska ha med sig så mkt men de är bättre att ha de gjort.

Ha en bra sista jullovsdag!

283

Om några dagar kommer hela världen veta vad som hänt. Åtminstone Westerlundska.

282

Nu har jag gjort det absolut sista på jobbet. Gick upp kvart över sju som de senaste sju dagarna och släppte ut hästarna för sista gången. Inga fler tidiga mornar, nu kan jag sova hur länge jag vill igen. :) Dessutom behöver jag ju inte längre anpassa allt jag gör till det längre. Härligt härligt! Men det var absolut värt pengarna, två timmar om dagen är ju ingenting egentligen. Så jag är nöjd :D

281

Seg på att blogga nu för tiden. Har annat för mig skulle man kunna säga till exempel att jobba, iofs har jag min sista dag idag men annars så.. :)

RSS 2.0