337

Hemma hos Nicklas, men han springer omkring och är upptagen med annat.

336

Blir så att jag stannar i stan idag. Mamma och pappa skulle ändå inte vara hemma och eftersom meningen var att jag skulle umgås med dom så struntar jag i att åka hem. Får mysa lite med sötnos istället, vilket aldrig är fel. 
     I går började jag med mitt starka kortison, och jag märker redan nu att det har blivit bättre. Känns hur bra som helst! :D

335

Man blir bara så trött på saker ibland. Som de här med att hämta ut alla mina recept på apoteket, för de första kunde inte mamma hämta ut dom i tisdags eftersom jag blivit 18, igår skulle jag vara med och hämta ut och då finns inte den viktigaste krämen, de beställer hem den och idag när jag skulle hämta den så finns inte rätt. Skulle ha en 100 g tub men fick istället 3 st 30g tuber, fick betala 80 kr mer än vad de skulle ha kostat också. Man tackar, man tackar! Nästa gång jag ska hämta ut ska jag fan kräva att få det gratis! Idioter!

334

Sådär, nu kan reportaget strykas på "att-göra-listan". Känns skönt. Nu är de bara massa andra småsaker kvar, eller små och små de är väl snarare sådär halvstora. En sak mindre i alla fall.
     Efter skolan blir det till att gå upp till mamma för att hämta ut recepten från hudläkaren, äntligen säger jag bara! Även fast jag vet att jag kommer tycka att de är asjobbigt att varje morgon och kväll smörja in mig med de där salvorna, så kommer de bli ett jättebra resultat. De vet jag. Jag antar att jag får skärpa mig och ha lite mer självdiciplin. Jag vet minst två som kommer peppa och tjata på mig. 
     När mamma och jag hämtat ut recepten ska hon skjutsa mig till Nicklas, ska bli så mysigt att få se den där lilla mongisen igen. Trots att de inte var så längesen vi sågs så saknar jag honom så sjukt mycket varje dag och bara längtar till nästa gång vi ses. I helgen kommer vi få umgås väldigt mycket i alla fall, antar att jag stannar i stan på fredag eller om jag får skjuts in på lördag förmiddag. För på lördagen bär det av till Västerås där vi ska fira en av Nicklas systrar som fyller 21 om jag kommer ihåg rätt. De blir fika, middag sedan utgång. De kommer bli trevligt! De enda som kommer bli lite nervöst är jag äntligen ska få träffa hans systrar. Grillad lär man ju bli. Men de går nog bra.

Ha en fortsatt bra dag!

333

Husläkaren idag, de gick väl bra. Han skickade en remiss till hud på lasarettet vilket gjorde att jag halv ett fick ett samtal från hudläkaren. De visade sig att en tid vid ett hade blivit avbokad, så jag fick en halvtimme på mig att ta mig till sjukhuset. Herregud vad underbart de var, de har aldrig kännts så skönt att gå till doktorn. så nu är det bara att hämta ut alla krämer, salvor och gud vet vad de är på apoteket. Äntligen ska jag snart få kunna leva som vanligt igen! Inte behöva känna att de stramar till i huden så fort man rör sig. De ska bli skönt att slippa ska jag säga. :D

332

En kort och värdelös dag skulle man kunna säga att de var idag. Kunde lika gärna ha stannat hemma. En bra sak är i alla fall att jag fick en akut tid hos husläkaren imorgon och jag hoppas att jag får en remiss till hudmottagningen i uppsala och tid där lite tidigare än den jag fick i Enköping. Står nämligen inte ut med mina eksem längre. Så nu hoppas jag verkligen att det är slut på det här så jag kan börja leva som vanligt igen.

331

Känner att den här kvällen kommer bli jobbig, så jag hoppar in i duschen.

330

Städa städa varje fredag och så varje jul. Det tycker jag e kul.
Men aldrig mörda på en lördag för det verkar skumt, det tycker jag é dumt.
Men på söndag ska jag måla hela köket gult, fast det tycker jag è fult


329

Imorgon kommer min sötis hem till mig! :D

328

Att skriva ett reportage är inte det lättaste, speciellt när man inte fått svar på om man kan få göra ett snabbt besök på den arbetsplats man tänkt skriva om. Det gör det hela ganska så mycket svårare. Jag tror att en back-up-plan skulle vara en bra sak just nu, vad nu den skulle handla om. Jag får "hjärnstorma" helt enkelt.

327

Saknad.

326

En halvtimme på motionscykeln och en grötfrukost senare.


325

Tar hand om min sjukling.

324

Måste säga att jag inte är helt nöjd med bloggen, den känns lite tråkig. Så jag ska försöka fixa till de imorgon när jag får tid. Nu ska jag istället gå och köpa mig lite kaffe och sen blir det ergonomi-plugg.

323

Trött, seg och en aning hungrig. Min torsdag skulle man kunna säga.

322

Bloggen ser skittråkig ut rent ut sagt, men jag har belönat mig själv med att få fixa till den lite, så de är därför.

321

Nu jobbas det med korallrev ska jag säga.


320

Biologiprovet gick väl helt okej, kunde inte ha förväntat mig mycket mer efter den tid jag (inte) lagt ner på att plugga. Nu väntar en ca 3.5 timmars lång håltimme, ska försöka börja och avsluta några arbeten så slipper jag göra allt på lovet. Helt värdelöst, men vad gör man inte?


319

Trött och seg efter en helg i stan, dock har jag inte gjort något direkt så jag kan inte se varför jag är så trött. Men de var skönt att ha en lugn helg fri från alkohol och sena kvällar.
     Den här veckan som börjat är bokad till fullo skulle man kunna säga, från två prov till dans en halv dag. Händelser varje dag.

318

Totalt slut efter kickboxningen, mina armar är som lovat som gummi, nästan.. Nu väntar en helkväll med min sötaste Nicklas. :)

317

De där religionsprovet var mycket lättare än jag trodde, så att jag inte la ner hela min själ på att plugga har ju bara lönat sig. Men som du sa "man ska inte underskatta Katharina" ;) så nästa prov blir väl dubblet så stort och dubbelt så svårt.
     I eftermiddag är det dags för kickboxning, jag är jävligt peppad för att bli av med lite aggretioner och bli helt utpumpad! Ben och armar kommer att vara som gummi när jag är klar. :D Dock kommer jag inte se så trevlig ut då jag direkt efter det ska hem till Nicklas för att han ska bjuda på middag den sötnosen. Lär bli myspys!

316

religionsplugg..

315

Jag hatar att vakna på morgonen, sätta mig upp och sen känna att jag har huvudvärk och ont i magen. 40-50 minuter och två alvedon senare, fortfarande smärta. Finns det värre sätt att vakna upp på?
     Inte nog med att jag fick vakna upp med skiten, de har stannat kvar i princip hela dagen. Så tänk er vilket humör jag är på idag, kickboxningen imorgon kommer definitivt sitta fint. Avreagera sig lite.

314

Nygymmad! :D

313

Min inspiration för att skriva litterära texter är nere på noll just nu, det går verkligen inte bra alls. Jag sätter mig vid datorn för att skriva, men jag kommer inte längre än till rubriken. Och jag har varit i den här inspirations-svackan ett bra tag nu, så man kan ju tycka att den borde ta slut snart. Men nej.

312

Plugg plugg plugg och lite städning och tvättning :P

311

Helgen blev super! Fredagen blev mycket roligare än jag trodde, bra förfest (tack Lina), bra drag på joar och trevlig hemgång. Kunde inte bli bättre.

RSS 2.0